IZ GRGIĆ KUHINJE / 'Tko ne ide k meši, nema obeda!' Recepti za nedjeljni ručak iz djetinjstva - sve do kolača
IZ GRGIĆ KUHINJE / Gulaš i desertna bomba na slovenski način: Prof. Grgić donosi recept iz Štajerske!
IZ GRGIĆ KUHINJE / Poslije Uskrsa detoks juhe i napici koji vraćaju u žive: Puni su vitamina, oporavljaju probavu
OBROK KOJI LIJEČI / Ivo Grgić i recepti za savršene juhe od rajčice, buče, ribe, graška i mente, govedine...
IZ GRGIĆ KUHINJE / Janjetina na tri načina: Kako pripremiti savršeno mekano meso koje mogu jesti i bebe
CRNO NA BIJELOM / Stručnjak razotkrio zašto toliko Hrvata odlazi u šoping preko granice: 'Uopće ne čudi'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Burek, sirnica, krumpiruša – tajne savršenog tijesta i recepti za pitu (ili savijaču)
IZ GRGIĆ KUHINJE / Skrivena moć raštike i nedjeljni recept izvučen iz prošlosti: Otkrijte zdravlje u tanjuru!
IZ GRGIĆ KUHINJE / Marica (90) se prisjetila nedjeljnog ručka i recepta za 'staru kokoš: 'I pijetao bi došao na red...'
NAŠA ČITATELJICA / Na sniženju kupila mlijeko pred istek roka trajanja i poslala sliku: 'Ovo je moj sir od 30 centi'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Za ovu gastro bombu treba vam samo brašno, voda, sol. Za bogatiju varijantu tu je vrhnje i pokljukuša je gotova!
IZ GRGIĆ KUHINJE / Tri ideje za stari kruh i kako da ne završi u smeću: 'Znate li da svaki dan bacimo 135 tona?!'
MIRISI I JELA TRADICIJE / Kukuružnjak, peka i priče sa sela uz Ivu Grgića: 'A na kruhu zaista ubiru ekstraprofit'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Miris gibanice, grah gnječo i zvuci ponoćke: Kako smo nekad slavili Božić uz recepte za posna jela!
'DNO EMPATIJE' / Profesor Grgić šokiran onime što je čuo od ministra i poduzetnika: 'To je skandalozno!'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Svinjske noge, glava, uši, jezik, rep... 'Evo recepta za hladetinu, pače ili aspik!
IZ GRGIĆ KUHINJE / Kopriva u loncu i u tanjuru: 'Uberite što više mladih vrhova i pripremite juhu, ćušpajz'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Imamo recept prave seljačke kobasice! Saznajte kako to radi akademik: 'I suše se na balkonu'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Mladi se užasavaju mirisa, ali kiseli kupus vitaminska je bomba: 'Ako ga kiselite, ima kvaka sa srčikom...'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Vratite se u djetinjstvo uz domaću zimnicu: Profesor otkriva tajne starih recepata za ajvar i pinđur
IZ GRGIĆ KUHINJE / Kako uštedjeti gotovo 100 eura i ukiseliti ciklu? Ivo Grgić dao je recept: 'Napravite to i s paprikom'
IZ GRGIĆ KUHINJE / Nostalgični ste za starim dobrim pekmezom? Akademik nam je dao recepte za slasne mazalice
IZ GRGIĆ KUHINJE / Profesor agronomije otkrio kako napraviti svježi sir, škripavac i sirutku: 'I to u vlastitoj kuhinji'
INTERVJU S PROF. IVOM GRGIĆEM / Ima li poljoprivreda šanse s ministrom kineziologom i zašto cijene jaja i mlijeka padaju?
PROF. IVO GRGIĆ ZA DANAS.HR / Stručnjak govori o tome zašto poljoprivrednici ne nose Rolex i hoćemo li jednom jesti šnicle i luk iz laboratorija
ZA 10 KOMADA I DO 3,5 EURA! / Stručnjak za Net.hr pojasnio zašto su jaja toliko skupa, što određuje njihovu cijenu, ali i što možemo dalje očekivati
PROF. IVO GRGIĆ ZA DANAS.HR / Zašto se svi bojimo afričke svinjske kuge kao vrag tamjana i što ako pojedemo takvo meso? Stručnjak daje odgovore
INTERVJU PROF. IVO GRGIĆ / Hoće li stranac pokupovati naše njive? 'Relaksirajmo se, nismo najbolji i najljepši! To je zabava za očerupani puk'
TREBAMO LI STRAHOVATI? / Hoće li sada stranci navaliti na našu zemlju? Stručnjak objasnio što je značio moratorij i poručuje: 'Mi smo licemjeri'
I AFRIČKA KUGA JE UČINILA SVOJE... / Cijene mesa opet divljaju: Ugledni profesor pojašnjava što uzrokuje njihov rast i kada bi se one mogle primiriti
'UŽIVAJMO JOŠ NEKO VRIJEME...' / Meso više neće biti isto? Ugledni stručnjak govorio o cijenama, ali i upozorio na to kakvu proizvodnju možemo očekivati
istražili smo / Brašno, piletina, ulje, mlijeko... sve redom jeftinije od Vladine granice. Što tu ne valja?
rad skupine znanstvenika / Malo remek-djelo o Banovini otkriva probleme tog kraja: 'Svake godine novih 800 mladih nema posao. Zašto bi ostali?'
PRIJETI DOSAD GOTOVO NEZAMISLIV SCENARIJ / Suša i tuča devastirale su našu poljoprivredu, stručnjak kaže: 'Sigurno će doći do povećanja cijena'
PROFESOR S AGRONOMIJE ZA NET.HR / Cijene hrane neminovno rastu, no jedna stvar posebno brine: 'Ako to poskupi, najviše će biti pogođeni oni s nižim dohodcima'
AGRESIJA NA 'ŽITNICU EUROPE' / Ugledni profesor objašnjava zašto ćemo vrlo brzo svi osjetiti posljedice rata: 'Vrijeme jeftine hrane je iza nas...'
STIŽE NOVI ZAKON O SJEMENU / 'Uništenjem domaće proizvodnje došli smo u ovisnički položaj prema multinacionalkama, pa nije Bruxelles sveto pismo'
KOLATERALNE ŽRTVE NEVREMENA / Poplave su im uništile sav prihod, a ozbiljne posljedice bismo svi mogli osjećati: 'Cijene ulja će rasti, to sam siguran'