
Hrana koju nutricionisti uvijek imaju u kuhinji

Ako ste se pitali što jedu nutricionisti, kao vrsni poznavatelji hrane, odgovor donosi huffingtonpost.
Maslinovo ulje Nije tajna da je maslinovo ulje zdravo, ali vrijedi još jednom napomenuti da ono dobro utječe na zdravlje srca, gubitak kilograma i da je sjajan izvor antioksidansa.
Češnjak Češnjak se smatra najboljim prirodnim antibiotikom, a najzdraviji je sirov. Pomaže i u izbacivanju toksina iz krvi i tijela.
Riba Dovoljno je da jedete ribu jednom tjedno i rizik od srčanog udara bi se mogao smanjiti za 40 posto.
Sirove sjemenke Za zdravlje su dobre i sjemenke lana i suncokreta, a nećete pogriješiti ni ako jedete orašaste plodove.
Slanutak Izvrstan je izvor proteina, a od njega možete napraviti salatu ili sve popularniji namaz humus.
Integralna tjestenina Osim što je zdrava, odlična je kao temelj za laganija ljetna jela. Nećete pogriješiti ako je pomiješate s povrćem.













