
Bez obzira na godišnje doba: Hrana koju ne trebate držati u hladnjaku

Rajčice
Stavljanje rajčica u hladnjak spriječit će ih da sazriju i uništiti njihov okus. Prema
(
Krumpir
Krumpir treba čuvati negdje na hladnom i suhom, bilo u papirnatoj ili rupičastoj vrećici kako bi bio suh, ali ne u hladnjaku. Ako ga držite u hladnjaku, škrob u krumpiru može se promijeniti u šećer, što će utjecati na njegovu teksturu i uzrokovati da se promjeni boja, a okus može biti slatki.
Znate li kako pravilno čuvati krumpir i spriječiti da proklija?
(
Luk
Ako luk nije oguljen, tada mu treba hladno i suho skladište s puno zraka, ali ne hladnjak. Luk trebate staviti u hladnjak jedino kada je oguljen ili narezan. Sjeckani luk može se čuvati u zatvorenoj posudi do sedam dana.
Od uklanjanja akni do smirivanja pčelinjeg uboda: 7 nevjerojatnih stvari koje luk može napraviti
(
Kruh
Hladnjak je "stvarno loš" za kruh, piše
Jednu namirnicu nikada ne biste smjeli dodati u jaja kada dođete u srednje godine
(
Banane
Stavljanje zrelih banana u frižider pomoći će im da ostanu zrele nekoliko dana - ali ako ih stavite dok su još pomalo zelene i tvrde, neće sazrijevati uopće. Ni nakon što ih izvadite iz hladnjaka, kora će im postati crna.
Ako ne jedete bananu svaki dan, možda će vas ovo uvjeriti u suprotno
(
Češnjak
Stavljanje češnjaka u hladnjak ili plastične vrećice može stvoriti plijesan. Najbolji način skladištenja češnjaka je da ga držite "na sobnoj temperaturi na suhom i tamnom mjestu gdje zrak cirkulira", piše













