SAVRŠENO: /

Olakšajte si guljenje vrelih krumpira ovim jednostavnim trikom

Guljenje krumpira naporan je i dosadan posao na koji često trošimo više vremena no što je potrebno.

VOYO logo
VOYO logo

Bez obzira koje začine ćete dodati i za koju varijantu salate ćete se odlučiti, sve one imaju jednu stvar zajedničku. Krumpiri moraju biti oguljeni i termički obrađeni.

Kod pripreme klasične krumpirove salate taj prekrasan hranjivi gomolj stavljamo kuhati u vrelu vodu neoguljene. Kada voda zakuha i krumpir je gotov, ostaju nam krumpiri čija kora je napukla, a guljenje predstavlja tešku muku.

S ovim jednostavnim trikom, više se nikada nećete morati boriti s vrućim krumpirom. Sve što trebate napraviti, prije kuhanja krumpira, pogledajte ovdje:

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali