
Za savršeni bečki je važno jeste li ljevak ili dešnjak, a treba vam i vrećica za zamrzavanje

Pohanje možda nije najzdraviji način pripreme jela, ali je svakako među najslasnijima.
Smisao paniranja i pohanja je da sačuva sočnost panirane namirnice. A uz nekoliko "zapovijedi", meso pohano "na bečki" uvijek će biti savršeno.
Ovo je nekoliko trikova za savršeno pohanje vaše omiljenje hrane
Meso za pohanje izrežite na jednake komade. Pazite na žilice i tetive.
Prije pohanja, smekšajte meso tako da ga dobro istučete. Možete ga staviti u vrećicu za zamrzavanje pa onda udarati batom.
Nakon toga obrišite meso papirnim ubrusima.
Meso prvo umočite u brašno, a nakon toga ga stresite kako biste skinuli višak.
Potom, meso umočite u jaje. I to otresite, da bi spao višak. Nakon što ga uvaljate u krušne mrvice, utisnite ih kako bi dobili što hrskaviju koricu.
Jednu ruku (Slabiju) koristite za "mokre stvari" (jaja) a drugu (dominatnu) za suhe radnje (ublaganje brašnom i mrvicama)
Ako niste sigurni je li ulje dovoljno vruće, napravite test. Ubacite malo mrvica, pa ako vidite da se peku, stavite meso.
Nakon pečenja, obrišite višak masnoće sa papirnim ubrusima.













