
Vjerojatno se ovoga ne biste ni sjetili: Uz ovaj mini trik zobena kaša će vam postati najomiljenije jelo

Ovaj popularan doručak ne mora biti običan i dosadan
Rijetki se ujutro bude želeći odmah pojesti nešto zdravo, a kada se konačno i natjeraju, često završe s tužnom zobenom kašom bez imalo života. Zašto mislite da zobenoj kaši možete dodati jedino med, voće i eventualno bademe kada postoji jedan odličan trik kako je dodatno učiniti božanstveno ukusnom?
Sve što trebate jest tostirati zob na maslacu. Postupak? Rastopite šnitu maslaca u dubljoj posudi, a zatim mu dodajte zob. Miješajte dok žitarice ne počnu ispuštati orašasti miris. Nakon toga skuhajte ih na uobičajeni način, u mlijeku ili vodi.
Još jedna dobra stvar kod ovog malog kulinarskog trika je ta da uopće nećete morati sladiti kašu jer joj maslac daje bogat i dekadentan okus.


















