Kuhinja i recepti /

Rituali i prehrana Jennifer Aniston: Evo zašto slavna glumica i u 47. izgleda savršeno

Jennifer Aniston ima 47 godina, a izgleda kao da je upravo izašla sa snimanja serije Prijatelji (koja se ne snima već 12 godina)

VOYO logo
VOYO logo

No, Jenina linija nije došla sama od sebe, a ovo su neki rituali i prehrambene navike koje prakticira svakoga dana da bi izgledala ovako savršeno.

Joga i meditacija

Jennifer sama za sebe kaže da je žena od "jednostavnih užitaka", a za Elle je ispričala kako joj je meditacija posebno važna. Više od deset godina redovito prakticira jogu, a na kraju napornog radnog dana najviše voli doći kući i "valjati se po podu i igrati sa svojim psima." Prije spavanja obično umije lice običnom vodom, namaže laganom kremom i spremna je za krevet.

No, osim ovih nekoliko rituala koje prakticira, uvijek nas je zanimalo što to Jen jede da i danas izgleda kao da joj je 20?

Zobena kaša s bjelanjkom

"Kad se probudim, popijem toplu vodu s limunom, a nakon toga obično neki shake ili avokado i jaja, to mi je omiljeno. I na to obično stavim malo kokosova ulja. Ponekad se pak odlučim za pahuljice od prosa s bananom ili za zobenu kašu u koju umiješam jedan bjelanjak", objasnila je Jennifer za Elle.

Jednostavan ručak

Za ručak obično jede "povrće na razne načine ili salatu s dodatkom nekog proteina - prilično jednostavno", tvrdi, a večera je obično vrlo slična ručku. No, to što ima pomalo strog režim prehrane, ne znači da si ne voli priuštiti i neki zalogajčić između obroka. Ali najčešće to nije vrećica čipsa nego jabuka, orašasti plodovi ili maslac od badema.

Ipak nije fanatik zdrave hrane

Ipak, Jennifer nije potpuni fanatik zdrave prehrane, pa si i ona s vremena na vrijeme priušti i neki obrok koji sadrži ugljikohidrate. I dok je nekad bila luda za meksičkom hranom, sada joj je mnogo draža "neka dobra tjestenina."

"Tjestenina mi je postala omiljena hrana kad sam negdje u gradu", tvrdi Jen, a za sve je zaslužan njezin suprug Justin Theroux. "Da, on je u moj život ponovno donio tjesteninu. I nisam sigurna trebam li ga zbog toga još više voljeti ili malo mrziti. No, ipak sam mu zahvalna, jer nitko ne radi toliko odličnu carbonaru."

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali