
LOŠE NAVIKE /
Ovih osam stvari ne smijete držati pored štednjaka: 'Može biti opasno'
Nabavite tikvice, a za nadjev možete koristiti bilo koje mljeveno meso koje imate pri ruci. Nadam se da ćete uživati!
Upute:
Zagrijte pećnicu na 180 stupnja.
Prepolovite tikvice i izdubite. Iznutra pospite maslinovim uljem i pecite 20 minuta.
Dok se tikvice peku, u tavi dinstajte mljeveno meso, kada je meso gotovo smeđe, dodaje luk, patlidžan, meso tikvice pa kuhajte dok patlidžan ne omekša.
Dodajte preostale sastojke i kuhajte još 5 do 10 minuta.
Izvadite zapečene tikvice, napunite smjesom mesa i vratite u pećnicu još 30 do 40 minuta. Pet minuta prije kraja pečenja pospite ribanim sirom i vratite u pećnicu dok se sir ne otopi.