Kuhinja i recepti /

Petak - dan za tunu!

Manja verzija tuna burgera sočna je i ukusna baš kao što izgleda na slici. I savršen ljetni 'fast food'!

VOYO logo
VOYO logo

Ocijedite dobro tunu, a zatim u nju dodajte panko (japanske) ili obične krušne mrvice, pola sitno nasjeckane mrkve, sitno narezani mladi luk, jaja, kiselo vrhnje, brašno, sol i papar, a može i malo Vegete.

Pomiješajte dobro smjesu i radite male burgere koje odmah uvaljajte u mrvice i pržite u zagrijanom ulju 3-4 minut s jedne i 3-4 minute s druge strane. Pri samom kraju pečenja na vrh slidersa stavite topljeni sir da se malo rastopi.

Od ove smjese možete napraviti cca. osam malih sidersa.

Poslužite ih u malom hambi pecivu i dodajte majonezu, salatu ili već što želite.

Izvor: Coolinarika.com

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali