SOLITE PAMETNO! /

Pogreške sa začinima koje rade kaos na tanjuru: Ove kombinacije su kulinarski zločin, a mnogi ih stavljaju bez razmišljanja

Jaki začini koji se međusobno ne slažu: Jaki začini mogu nadvladati ili promijeniti okus drugih blažih začina. Također, vjerojatno ne želite kombinirati više ljutih začina u jednom jelu. Ponekad čak i lagana citrusna nota zapravo može istaknuti snažne hrabre okuse i poboljšati ih. Jači začini su đumbir, anis, češnjak, hren, luk, vlasac, sjemenke komorača, klinčići, kardamom, sjemenke kumina.
Foto: Shutterstock
Jaki začini koji se međusobno ne slažu: Jaki začini mogu nadvladati ili promijeniti okus drugih blažih začina. Također, vjerojatno ne želite kombinirati više ljutih začina u jednom jelu. Ponekad čak i lagana citrusna nota zapravo može istaknuti snažne hrabre okuse i poboljšati ih. Jači začini su đumbir, anis, češnjak, hren, luk, vlasac, sjemenke komorača, klinčići, kardamom, sjemenke kumina.
1 /22
VOYO logo

Začini su ključni sastojak svakog jela. Ako želite da jelo bude ukusno, veliku će ulogu napraviti začini koji će razviti njegovu punu aromu, ali treba voditi računa da postoje određena pravila kada se radi o aromama.

VOYO logo
Pogledaj još galerija