SOLITE PAMETNO! /

Pogreške sa začinima koje rade kaos na tanjuru: Ove kombinacije su kulinarski zločin, a mnogi ih stavljaju bez razmišljanja

Treba voditi računa da i način kuhanja može smanjiti oštrinu začina. Ako ih koristite umjereno, dobit ćete najbolje od njih i izbjeći jak okus koji može remetiti i gušiti jelo. Pečeni češanj češnjaka dat će najugodniji okus, pogotovo u kombinaciji s ružmarinom, ali ne i đumbirom. S druge strane, ako pirjate češnjak s nasjeckanim đumbirom, vjerojatno će ga dobro nadopuniti.
Foto: Shutterstock
Treba voditi računa da i način kuhanja može smanjiti oštrinu začina. Ako ih koristite umjereno, dobit ćete najbolje od njih i izbjeći jak okus koji može remetiti i gušiti jelo. Pečeni češanj češnjaka dat će najugodniji okus, pogotovo u kombinaciji s ružmarinom, ali ne i đumbirom. S druge strane, ako pirjate češnjak s nasjeckanim đumbirom, vjerojatno će ga dobro nadopuniti.
2 /22
VOYO logo

Začini su ključni sastojak svakog jela. Ako želite da jelo bude ukusno, veliku će ulogu napraviti začini koji će razviti njegovu punu aromu, ali treba voditi računa da postoje određena pravila kada se radi o aromama.

VOYO logo
Pogledaj još galerija