
Hrskava svinjetina s bosiljkom i breskvom

Dosadili su vam pečeni kotleti ili pečenka i sati pripreme i kuhanja? Probajte jednostavan i brz recept koji će vam otkriti pikantan i orijentalan okus hrskave svinjetine i to za manje od pola sata
Sastojci:
500 g svinjetine maslinovo ulje 3 češnja češnjaka ½ žlice ljute papričice ili više po ukusu 4 žlice naribanog đumbira umak od soje 2 nektarine riža svježi bosiljak luk sol i papar
Priprema:
Zagrijte ulje u woku ili većoj tavi, dodajte češnjak narezan na četvrtine, ljutu papričicu i pirjajte na jakoj vatri otprilike 1 minutu.
Dodajte svinjetinu narezanu na sitne kockice i nastavite s miješanjem još 3 minute pa dodajte đumbir.
Zatim dodajte na kockice narezane nektarine i dobro izmiješajte. Umiješajte malo soja umaka, soli i papra po ukusu i pirjajte još 3 minute.
Pospite s bosiljkom i na kolutiće narezanim lukom pa poslužite vruće uz kuhanu rižu u koju ste dodali malo rastopljenog maslaca.














![[KVIZ] Samo će znalci prepoznati ovo voće!](http://cdn2.net.hr/media/2025/05/15/1112653/LS-a42b82f8-3173-11f0-9750-72c51a5f9be6-360.webp?1747926638)
[KVIZ] Samo će znalci prepoznati ovo voće!

Na današnji dan napustio nas je jedan od najvećih svih vremena: Njegovim odlaskom više ništa nije bilo kao prije

Ancelotti mlađi odgađa samostalnu karijeru, pomagat će ocu i na novom poslu




