Kuhinja i recepti /

Brzinski ručak: Tjestenina s tunjevinom, češnjakom i rajčicama

Ovaj brzinski recept zaista ekspresno donosi ručak na vaš stol

VOYO logo
VOYO logo

Za njega su vam potrebne dvije konzerve tunjevine, špageti (oko 250 grama), konzerva pelata ili nekoliko svježih rajčica koje ćete oguliti te dva češnja češnjaka.

Priprema:

 

Stavite tijesto kuhati u vrelu vodu u koju ste ranije dodali kap ulja te posolili po želji

Dok se tijesto kuha, u dublju posudu stavite malo maslinova ulja, zagrijte ga, dodajte češnjak te ga ostavite nekoliko trenutaka

Na ulje dodajte i ribu iz konzerve te miješajte na laganoj vatri zajedno sa češnjakom

Potom dodajte rajčicu, posolite te začinite ostalim začinima po želji te poklopite

Sve kuhajte dok se kuha i tjestenina, a kad je gotovo, iscijedite tjesteninu te je prelijte umakom te uz to poslužite zelenu salatu i parmezan. Dobar tek!

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali