
Brzinski ručak: Meksičke quesadille s kukuruzom, sirom, piletinom i crnim grahom

Brzo su gotove, a u njih možete staviti doslovno sve što vam padne na pamet
Možemo reći da se ova meksička poslastica ubraja u brzu hranu, ali ta brza hrana ne sadrži ništa toliko sporno po zdravlje pa u njoj možete uživati bez grižnje savjesti ;)
pileća prsa
konzerva crnog graha
kukuruz
jedan luk
1 češanj češnjaka
naribani sir (cheddar, gauda)
velike tortilje
sol, papar, chilli, korijandar
Isperite kukuruz i grah pod hladnom vodom i ocijedite ih. Na malo ulja popržite piletinu nasjeckanu na kockice, začinite je te je izvadite na stranu.
U istu tavicu dodajte luk, češnjak, grah i kukuruz te ih malo prodinstajte. Vratite piletinu u tavicu i sve skupa promiješajte.
Na svaku tortilju stavite malo nadjeva, posipajte sirom te presavinite. Pecite ih sa svake strane na tavici, u pećnici ili u tosteru dok se sir ne rastopi te ih onda prerežite po pola. Dobar tek!


















