BEZ MANIJAKALNOG RIBANJA /

Nakon fine papice očistite roštilj kao profić: Ne trebaju vam nikakva posebna sredstva, sve već imate u kuhinji

1. Namakanje roštilja: Najbolje vrijeme za čišćenje roštilja je kada je još vruć, stoga svakako nosite rukavice i gornji dio s dugim rukavima. Uklonite rešetke i stavite ih u veliku kadu punu tople vode. Zatim dodajte veliku količinu deterdženta za suđe i ostavite smjesu da djeluje otprilike pola sata.
Foto: Shutterstock
1. Namakanje roštilja: Najbolje vrijeme za čišćenje roštilja je kada je još vruć, stoga svakako nosite rukavice i gornji dio s dugim rukavima. Uklonite rešetke i stavite ih u veliku kadu punu tople vode. Zatim dodajte veliku količinu deterdženta za suđe i ostavite smjesu da djeluje otprilike pola sata.
1 /4
VOYO logo

Stručnjak za čišćenje je otkrio svoja tri trika pomoću kojih će vaš prljavi roštilj zablistati kao nov. S obzirom na to da se ovaj mjesec očekuje toplinski val, mnogi se raduju što će provesti vrijeme na otvorenom s prijateljima koji uživaju u roštilju.

VOYO logo
Pogledaj još galerija