BEZ MANIJAKALNOG RIBANJA /

Nakon fine papice očistite roštilj kao profić: Ne trebaju vam nikakva posebna sredstva, sve već imate u kuhinji

2. Soda bikarbona: Soda bikarbona je postala omiljena u gotovo svim aspektima života, od ljepote do vrtlarstva. Ova uobičajena kuhinjska namirnica našla se i u čišćenju, a obožavatelji se kunu u njezina svojstva. Kako bi vaš prljavi roštilj ponovno zasjao kao nov, jednostavno ulijte jednu šalicu sode bikarbone u zdjelu i dodajte nekoliko kapi vode kako biste stvorili gustu pastu. Uzmite četku ili spužvicu za ribanje kako biste nanijeli pastu i izribali masne ostatke. Za dijelove vašeg roštilja koji se ne mogu ukloniti, prašak se može posipati izravno na njih, ali svakako prvo navlažite te površine. Čudotvornu otopinu ostavite na toplom roštilju oko 10 minuta kako bi se čestice aktivirale. Spužvom za ribanje očistite prljavštinu i dobro isperite roštilj.
Foto: Shutterstock
2. Soda bikarbona: Soda bikarbona je postala omiljena u gotovo svim aspektima života, od ljepote do vrtlarstva. Ova uobičajena kuhinjska namirnica našla se i u čišćenju, a obožavatelji se kunu u njezina svojstva. Kako bi vaš prljavi roštilj ponovno zasjao kao nov, jednostavno ulijte jednu šalicu sode bikarbone u zdjelu i dodajte nekoliko kapi vode kako biste stvorili gustu pastu. Uzmite četku ili spužvicu za ribanje kako biste nanijeli pastu i izribali masne ostatke. Za dijelove vašeg roštilja koji se ne mogu ukloniti, prašak se može posipati izravno na njih, ali svakako prvo navlažite te površine. Čudotvornu otopinu ostavite na toplom roštilju oko 10 minuta kako bi se čestice aktivirale. Spužvom za ribanje očistite prljavštinu i dobro isperite roštilj.
2 /4
VOYO logo

Stručnjak za čišćenje je otkrio svoja tri trika pomoću kojih će vaš prljavi roštilj zablistati kao nov. S obzirom na to da se ovaj mjesec očekuje toplinski val, mnogi se raduju što će provesti vrijeme na otvorenom s prijateljima koji uživaju u roštilju.

VOYO logo
Pogledaj još galerija