
Ima li država u praksi dvostruka mjerila? Što restorani ne mogu, u pekarnicama prolazi ispod radara

''Ne može jedna osoba naplaćivati i primati narudžbu i izdavati hranu. A ako jest jedna osoba, onda svaki put nakon što primi novac treba dezinficirati ruke i tek onda izdati hranu'', naglasio je ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak. No u stvarnom životu to tako baš i ne ide.
VEZANE VIJESTI
Ugostitelji u milosti države: 'Krećemo u novi nadzor i tko ispunjava uvjete, može raditi'
Provjerili smo kako stvari stoje u nekoliko zagrebačkih
pekarnica. Za početak svijetao
primjer s Trešnjevke. Pleksiglas između kupaca i
prodavača. Posebna rukavica koja ide na rukavice u slučaju da se
diraju proizvodi. No sa skidanjem i navlačenjem
rukavica lako se smesti pa je prodavačica već na drugom
proizvodu zaboravila staviti posebnu prozirnu rukavicu.
















