REMEK-DJELO ILI GASTRONOMSKI ZLOČIN? /

Osmisili su koktel u koji se utakne pečeno pile, a i ostali sastojci su za nas Hrvate prilično neobični

Kažu da hladi, a izgleda da istovremeno i štiti od gladi

VOYO logo
VOYO logo

Upeklo je u Meksiku sunce, temperature prelaze i 35 stupnjeva °C, pa se lokalni građani hlade kako znaju, često i pomoću koktela. Jedan od popularnijih je i takozvana michelada, piće sačinjeno od piva, soka od limete, soka od rajčice, čili umaka, ljutih papričica i raznih začina.

Kako to čudo legne na želudac doista ne znamo, nismo ga nikada probali, ali jedan lokal u San Luis Potosiju odlučio je svojim gostima uz njega posluživati i pečeno pile.

Pardon, krivo smo se izrazili, lokal je odlučio svojim gostima posluživati pečeno pile u micheladi, valjda da mušterije ne gladuju dok se hlade uz kombinaciju koja, tako nam se barem čini, u Hrvatskoj ne bi prošla.

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali