
Novi 'ludi' izum - od sada hranu možemo udisati!

Le Whaf je novi izum harvardskog profesora Davida Edwardsa, a omogućuje da hranu konzumiramo udišući ju.
Edwards je ideju dobio kada je 2007. otvorio laboratorij i nije znao što želi istraživati. Posjećujući svojeg prijatelja, francuskoa kuhara Thierryu Marxu, upitao ga je je li moguće jesti isključivo udišući. Kuhar je odgovorio da je moguće i od tada je Edwards pun ideja.
Njegov prvi eksperiment rezultirao je
Iako je pumpica ušla na tržište i prodana je u preko 200.000 primjeraka, služila je samo za zadovoljavanje trenutačnih želja za slasticama. Za razliku od toga, novi izum varljivo sličnog imena,
Također,
Edwards tvrdi da je moguće udisati i vašu omiljenu žesticu, i tako uživati u aromi, a bez da se napijete.
'Osim što gurmanima može pomoći da uživaju u okusu hrane bez da se brinu o svojoj kilaži, onima na dijeti pomoći da se ne moraju odricati ukusne hrane,
Naravno, ako ovaj proizvod uđe u masovnu primjenu, u što rijetko tko vjeruje.













