MODERNA BAKA / Ima 103 godine i najstarija je influencerica: Za platformu koja ju je proslavila mislila je da je sat
IMATE LI IH? / Dizajnerica interijera izazvala lavinu komentara: 'Ovih trendovi čine vaš dom staromodnim'
JE LI OVO MOGUĆE? / Ovako to rade Balkanci: Kolegu u mirovinu ispratili kao kralja, jedva suspregnuo suze
UPOZORENJE LIJEČNIKA / Popularni vitamin mogao bi biti koban za zdravlje: 'Može oštetiti srce i bubrege'
NEMOJTE TO RADITI / Liječnica objavila važno upozorenje: 'Ova navika pod tušem može biti jako opasna'
IZNIMNO OPASNO / Objavila 'trik' za sunčanje pa zaprepastila liječnike: 'Ovo može dovesti i do smrti'
'NA RUBU SUZA' / Hit na mrežama! Djevojčica iz BiH govorom na vjenčanju osvojila cijeli TikTok: 'Nema tih para...'
SLOŽENI OBITELJSKI ODNOSI / Nakon što je majka Miley Cyrus otela drugoj kćeri dečka, sada je došlo do preokreta
NOVI VIRALNI TREND / Kora od banane kao prirodni botoks? Liječnica upozorava: 'Prirodno nije uvijek sigurno'
NIJE NI SLUTILA / Zbog detalja na retrovizoru razotkrila preljub: 'Ovako sam saznala za drugu djevojku'
ZAOKRET U KOMUNIKACIJI / Božinović nam je otkrio tajne svog TikToka: 'Nije samo stvar jesi li influenser'
'ZAHVALI MI SE, ČOVJEČE!' / Oduševio i nasmijao sve: 'Ti si moja prva ljubav! Sad sam najpopularniji lik u Hrvatskoj'
ZANIMLJIVI ODGOVORI / Pitali smo vas kojeg još muškarca vidite u ulozi 'Gospodina Savršenog': 'Mislim da ga nema'
NEIZVJESNA SUDBINA / Amerikanci mogu odahnuti? Trump o prodaji TikToka: 'Uskoro bi mogli postići dogovor...'
DOBAR RECEPT ILI NE? / Što će sve političari napraviti da pridobiju birače: 'Meni je neugodno zbog njega'
URNEBESAN TRENUTAK / Posjetitelje Safari parka napale gladne zebre, mreže eksplodirale: 'Najsmješnija stvar ikada, gušim se'
'VELIKE ČESTITKE IZBORNIKU' / TikToker Plenković objavio video nakon utakmice sa Slovenijom. Pogledajte s kim se sve družio
PUNE RUKE POSLA / Trump šokirao odlukom koju će zemlju prvu posjetiti! Uskoro poznata sudbina TikToka
NIJE FER... / Pamtit će 13 sati noćne more: Strah, panika i suze! Što bi tek bilo da TikTok stvarno zabrane?
'VRIJEDI TRILIJUNE DOLARA' / Trump spašava TikTok u Americi, najavio da bi SAD mogao preuzeti dio vlasništva
NAPETO JE / TikTok poslao apel Bidenu, od nedjelje sve ovisi o Trumpu - koji ga je htio zabraniti, sad će ga spasiti?
KAKO JE MOGUĆE? / Nokti duljine jednog metra zaprapastili internet: S njima brine čak i o bebi, a svi je pitaju isto
NESVAKIDAŠNJA SLIKA PREMIJERA / Plenković podijelio urnebesnu snimku neobjavljenih trenutaka: Zamalo pao sa stolice
RTG PONEDJELJKA / Od zabrane TikTok-a u Albaniji do prvog hrvatskog satelita. Ovo je Direktov pregled dana
TKO STOJI IZA TOGA? / Europska komisija tuži TikTok zbog dezinformacija: Uklonili video, autor tvrdio da je Kekin zatajila kuću u Istri
ŠOKANTNA ISPOVIJEST / Godinama je glumila pokojnu sestru kako bi zaštitila obitelj: Nije ni slutila ovakvu reakciju bližnjih