OČEKUJE USPJEH SRBIJE / Baby Lasagna komentirao Teyu Doru i podršku obitelji: 'Nisam znao da imam toliko rodbine'
KAŽU DA IMA 'FAKTOR X' / Baby Lasagna objavio akustičnu verziju 'Rim Tim Tagi Dim': 'Bolja od originala'
BABY LASAGNA IMA KONKURENCIJU? / Teya Dora na kladionicama na prvom mjestu: Šalje li ju Srbija na Eurosong?
SAMO ŽELI OTIĆI K MAČKAMA / Proširila se snimka s dočeka Baby Lasagne u Umagu: 'On je uistinu introvert'
EMILIJA KOKIĆ ZA DIREKT / Jedina Hrvatica koja je pobijedila na Eurosongu: 'Oduševljena sam Baby Lasagnom. Ima X faktor'
Slučajno ili namjerno? / Produkcija opet pogriješila na nastupu Natalie Balmix: 'Čiji je to glas? Jesi prizvala duha?'
SAMO ZA NET.HR / Zsa Zsa istaknula detalj o Baby Lasagni koji je prošao ispod radara: 'Mirno spavam!'
KOMENTARI SU HIT / Cijeli internet sprda Lovrena zbog Baby Lasagne: 'Drži se ti nogometa, stari moj...'
ŠTO VI MISLITE? / Neki slave, a neki kude odabir Baby Lasagne: 'Je li to natjecanje pjevanja ili glupiranja?!'
NIKAKO UDOVOLJITI / Lozar ovoga puta nije kiksao, gledatelji i dalje razočarani: 'Predstavnik komaraca!'
URNEBESNI KOMENTARI / Nižu se šale na nastup Battifiace: 'Ne možeš ostati trijezan, a kamoli vodu piti'
KOMENTIRALI KANDIDATE / Let 3 prije nastupa na Dori: 'Kraljica pravde večeras je s nama, mi nismo takmičari!'
konkurenti i prijatelji / Predstavnica Slovenije i Baby Lasagna druže se pred finale: Otkrili što im je zajedničko
nije ni primijetila / Natalie Balmix o incidentu s nastupa na Dori: 'Svi griješimo, neće se ponoviti'