RTL DETEKTOR OTKRIVA / Milijuni propadaju, godine se troše, provjerili smo tko oko Srebrnjaka ne govori istinu
'RUPETINA OD 70 MILIJUNA EURA' / Propao projekt bolnice na Srebrnjaku. Nogalo najvljuje tužbu: 'Tomašević zabranio gradnju, opremanje i sve natječaje'
BORO NOGALO OGORČEN / Bivšeg ravnatelja 'Srebrnjaka' pogodio prekid projekta: 'Nije ih briga, ni Tomašević ne govori o njemu'
ŠTO SA SREBRNJAKOM? / Izvođač će jamu pored Dječje bolnice zatrpati, a Tomašević traži rješenje: 'Ne možemo dopustiti da taj trošak padne na gradski proračun'
'TO JE NADREALNO' / Nogalo osupnut novom sapunicom na 'Srebrnjaku'; Richter se vratio: 'Ja sam ravnatelj!'
DR. RICHTER SE PREDOMSILIO / 'Odustajem od povlačenja iz utrke za ravnatelja Srebrnjaka. Kada mogu doći potpisati ugovor?‘
NOVI ISTUP DR. RICHTERA / Nesuđeni ravnatelj Srebrnjaka napao Tomaševića i Možemo!: 'Tražili su da ne sudjelujem u Hodu za život...'
O HOLDINGU I SREBRNJAKU / Petek: 'Očito je postojao određeni dogovor da se ne istupa van. Holding će sigurno biti tema Skupštine'
OSTAVKA ZBOG IZJAVE IZ PROŠLOSTI / Richter kaže da je 'završio sa Srebrnjakom', Nogalo najavio kandidaturu: 'Cijela priča je teška podvala Tomaševiću'
DARKO RICHTER JE BIVŠI / Nije prošlo ni tjedan dana od imenovanja! Kontroverzni liječnik povlači se sa Srebrnjaka: 'Ne želim biti na teret...'
Hoće li s novim ravnateljem bolnica naprijed ili nazad? / Tomislavu Tomaševiću je danas pred novinarima bilo vidno neugodno
SREBRNJAK / Richter je za Upravno vijeće Srebrnjaka najbolji izbor, iako je u mirovini i od njegovih stavova se ograđuju
'SMATRAJU DA JE NAJBOLJI IZBOR, IAKO...' / Tomašević napokon progovorio o novom ravnatelju Srebrnjaka: 'Ne slažem se s njegovim stavovima'
'SILOVANJE U EPRUVETI' / Šprajc o osebujnom ravnatelju Srebrnjaka: 'Možemo očekivati smjenu zbog razlika u koncepciji oplodnje...'
DR. DARKO RICHTER / Kako je novi ravnatelj Srebrnjaka govorio o potpomognutoj oplodnji? 'To je neka vrsta silovanja u epruveti...'
RIJEŠENA KADROVSKA ZAVRZLAMA / Umirovljeni pedijatar izabran za ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak: Evo kakvu je podršku dobio Boro Nogalo
UKINULI MU SUSPENZIJU / Dr. Boro Nogalo vraća se na posao u dječjoj bolnici: 'Sretan sam i zadovoljan što opet mogu raditi'
NOGALO SE VRAĆA? / Uskoro natječaj za novog ravnatelja bolnice Srebrnjak: 'Bilo bi pošteno da dovršimo tu priču'
Slučaj Srebrnjak / Ivo Dumić Čule o stavljanju mandata na raspolaganje: 'Smatram da je moja glavna zadaća ispunjena'
TOMAŠEVIĆ KOD ŠPRAJCA ODGOVARAO NA KRITIKE / 'Ako su to stručni ljudi, samo zato što su donatori, da ih to diskvalificira. Što?'