Ne smije biti propusta /

Kulinarski virtuoz kuha specijalitete od namirnica koje drugi bacaju: jezik, papci, pluća

Priveli smo ljude da testiraju njegova jela, no nisu znali što zapravo jedu! Kakve je ocjene Deni pokupio?

VOYO logo
VOYO logo

Od onog što drugi kuhari bacaju ovaj kulinarski virtuoz radi najfinija jela do 200 kuna. Deni Srdoč jedan je od najmlađih hrvatskih chefova. Radi u jednom od najpoznatijih restorana u Hrvatskoj. Njegov put do te pozicije bio je nevjerojatan!

Tek mu je 25, a već vlada kuhinjom poznatog istarskog restorana Draga Di Lovrana. Vodi se samo jednim - propusta nema i ne smije biti.

Riječka tržnica pruža mu gotovo sve namirnice koje mu trebaju. Lako je, kaže, spremiti dobar biftek. Ali što s onim dijelovima koji sami po sebi i nisu tako vrijedni. Iznutrice, papci, pluća, takozvane 'siromašne' namirnicama Denijevo su bogatstvo.

Pogledajte u videu reakcije ljudi na njegova jela, kad ne znaju što ustvari jedu.

Rapsodija boja i mirisa: probajte poširanu riječnu ribu serviranu sa sufleom od koprive

Specijaliteti molekularne kuhinje: pjena od povrća, vrući sladoled ili kavijar od dinje!

Kuhali smo jedno egzotično jelo koje je zapravo stari zagrebački specijalitet

Doznali smo tajni recept za prave bosanske ćevape!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Život i stil!

VOYO logo
Pročitaj i ovo
VOYO logo
VOYO logo
Regionalni portali