BEZ MANIJAKALNOG RIBANJA /

Nakon fine papice očistite roštilj kao profić: Ne trebaju vam nikakva posebna sredstva, sve već imate u kuhinji

3. Bijeli ocat: Baš kao i soda bikarbona, bijeli ocat je također koristan kada je riječ o uklanjanju prljavštine i debelih slojeva masnoće. Nakon što se roštilj ohladi, napravite otopinu octa ulivši jednake količine vode i bijelog octa u praznu bocu s raspršivačem. Kiselu tekućinu obilno pošpricajte po rešetkama, policama i površinama i ostavite da tekućina napravi svoju čaroliju kroz pola sata. Octena kiselina će razbiti prljavštinu i molekule hrane, a istovremeno će ukloniti sve zaostale mirise.
Foto: Shutterstock
3. Bijeli ocat: Baš kao i soda bikarbona, bijeli ocat je također koristan kada je riječ o uklanjanju prljavštine i debelih slojeva masnoće. Nakon što se roštilj ohladi, napravite otopinu octa ulivši jednake količine vode i bijelog octa u praznu bocu s raspršivačem. Kiselu tekućinu obilno pošpricajte po rešetkama, policama i površinama i ostavite da tekućina napravi svoju čaroliju kroz pola sata. Octena kiselina će razbiti prljavštinu i molekule hrane, a istovremeno će ukloniti sve zaostale mirise.
3 /4
VOYO logo

Stručnjak za čišćenje je otkrio svoja tri trika pomoću kojih će vaš prljavi roštilj zablistati kao nov. S obzirom na to da se ovaj mjesec očekuje toplinski val, mnogi se raduju što će provesti vrijeme na otvorenom s prijateljima koji uživaju u roštilju.

VOYO logo
Pogledaj još galerija