SVATKO NA SVOJ NAČIN /

Diljem Hrvatske dobro se jede! Bakalar, fiš paprikaš, srdele: Evo kako guštaju građani

Diljem Hrvatske dobro se jede! Bakalar, fiš paprikaš, srdele: Evo kako guštaju građani
Foto:
1 /22
VOYO logo

Već tradicionalno uoči božićnih blagdana gradovi diljem Lijepe naše organiziraju podjelu svakakvih jela. Tako je primjerice u Rijeci građanima na Korzu podijeljeno nekoliko tisuća porcija bakalara na gulaš, bakalara na bijelo te friganih srdela. Nešto južnije, u Šibeniku, podijeljeno je tisuću porcija bakalara, a na gradskom Trgu Poljana, obroke su dijelili šibenski obrtnici. U Koprivnici je povodom blagdana grad u suradnji s Podravkom i tvrtkom Komunalac - organizirao podjelu fiš paprikaša. Pripremljeno je bilo oko 350 porcija.

VOYO logo
Pogledaj još galerija