NADA SE NAJBOLJEM / Davorka iz 'Života na vagi' o zdravlju njezine djece: 'Mlađeg sina čeka operacija'
NE SKIDA OSMIJEH / Transformacija joj je promijenila život: Alina Pantseyeva otkrila što je sada drugačije
ŽIVOTNA PREKRETNICA / Larisa iz 'Života na vagi' prekinula s dečkom: 'Nakon 10 godina ponovno sam sama'
POBJEDNICA 'ŽIVOTA NA VAGI' / Alina otkrila na što će potrošiti 20.000 eura: 'Htjela bih to pametno uložiti'
SVAKA ČAST / Sjećate li se kandidata 'Života na vagi' na početku showa? Ovo su njihove transformacije
IMPRESIVNA TRANSFORMACIJA / Željka Mateša iz 'Života na vagi' izgubila je čak 80 kilograma: Ovako danas izgleda
NIJE JOJ SVEJEDNO / Davorka iz 'Života na vagi' se boji za svog sina: 'Prošao je već nekoliko operacija'
ŽIVOT NA VAGI / Nutricionistica je neugodno iznenađena: 'Kandidati ne znaju pripremiti zdrave obroke'
ŽIVOT NA VAGI / Edo je i dalje jako zabrinut za Ivicu: 'On nema alternativu, njemu je ovo borba za goli život'
ŽIVOT NA VAGI / Šokovi u showu: 'Bez trenera i u timovima, ne znam kako će to donijeti minus na vagi'
NEĆE IM BITI LAKO / Pred njima je najteži put u 'Životu na vagi', ali i posljednja šansa za normalan život i sreću
PODIJELILI SE U PAROVE / Dva nova kandidata teže skoro pola tone: Najteži su u povijesti 'Života na vagi'
SREĆU NAŠLA U HRVATSKOJ / Alina stiže u 'Život na vagi': 'Zbog viška kilograma mi je teško hodati i disati'