NA KORAK DO EURA / Hrvatska U-21 istim rezultatom kao i A reprezentacija srušila Dansku, Dalić i Kustić gledali našu sjajnu nogometnu budućnost na djelu
RADI LI SE TU O MANIPULACIJI, DA LI JE SOSA SMATRAO KAKO ZASLUŽUJE REPREZENTACIJU PRIJE MELNJAKA? / 'Ma to su gluposti'
SKY SPORTS O MLADIM VATRENIMA: / 'Hrvati imaju stila i čvrstine, ali su najlošija reprezentacija s kojom će Engleska igrati u skupini'
NENAD GRAČAN ZA NET.HR: / 'Promjene u nogometu već su se počele događati. Samo da to sve prođe, uz što manje zaraženih i žrtava'
SAN MARINO - HRVATSKA 0: / 7; Igor Bišćan fantastično krenuo u izbornički mandat na klupi mlade reprezentacije
JER ON JE TOTALNO DRUGAČIJI OD DRUGIH: / Mlada zvijezda otkrila nam je 'šok-terapiju' koju je Vujović napravio po dolasku u svlačionicu Zagreba
U-21 HRVATSKA - ŠKOTSKA 1: / 2; Mladi Vatreni izgubili u neviđenoj drami; pali su u posljednjih desetak minuta i dobili dva gola
POZADINA USPJEHA NAŠIH MLADIH RUKOMETAŠA: / 'Kad sam to vidio, znao sam da ništa na njih neće i ne može utjecati'
VELIKI INTERVJU TVORCA RUKOMETNE BAJKE: / Otkrio nam je istinu o uspjehu; 'Rekao sam im to i na prvoj benzinskoj kupio im po pivu'
NENAD GRAČAN O SKUPINI NA EURU: / 'Grupa je teška, možda smo radije mogli dobiti Dansku umjesto Francuske'
JAVIO NAM SE GRAČAN NAKON POVIJESNOG USPJEHA: / Izbornika malo 'ljute' medijski napisi o drami u San Marinu; 'Ne bih se složio s tim'
OLMO NIKAD BLIŽE VATRENIMA: / Dinamovac razočaran nepozivanjem u španjolsku U-21 momčad! Gračan za Net.hr sve objasnio