'nije dobro završilo za mene' / Kakav peh za našeg olimpijca! Opet ta ključna kost: Evo što se dogodilo
ČEKA OSIJEK / Srbić uzeo 11. zlatnu medalju u Svjetskom kupu: 'Zaboravio sam kad sam zadnji put ovo uspio'
HRVATSKI OLIMPIJAC / Srbić otkrio detalje o padu u Parizu koji je šokirao Hrvate: 'Išao sam na sve ili ništa'
'SVE ILI NIŠTA' / Srbić se nakon pada ponovno vratio treninzima: 'Kad razmišljam o natjecanjima, sjetim se Pariza'
'JAKO ČUDNA SITUACIJA' / Prvi čovjek saveza nam komentirao nastupe Benovića i Srbića: 'Kada smo došli, imali smo dva cilja'
ZAVRŠIO OSMI NA OI / Srbić nam otkrio što mu je prolazilo glavom prije nastupa u finalu: 'Ne mogu reći da me to uzelo'
'GLAVU GORE' / Dinamo je posvetio objavu Srbiću na društvenim mrežama nakon njegovog nastupa na Igrama
POČINJE / Sve vrvi od policajaca, helikopteri su na svakom uglu. Osjećaju li se hrvatski sportaši sigurno u Parizu?
LAGANO POČINJE / Hrvatski gimnastičari i veslači otišli put Pariza: 'Vjerujemo da se možemo boriti za medalju'
NA HRVATSKI NAČIN / U dvorani bez klime i spavanjem na strunjači u Lučkom se sprema za OI: 'Malo jesmo u mikrovalnoj'
BRAVO KRALJU! / Briljantni Tin Srbić svjetskim srebrom izborio Olimpijske igre: 'Moja najbolja vježba u zadnje dvije godine'
NOVI USPJEH / Srbić osvojio Challenge kup i najavio Svjetsko: 'Nadam se vježbu izvesti kak' spada i boriti se za finale'
14. IZDANJE / Sve je spremno za spektakl u Osijeku: Europski prvak najavio što sprema već u kvalifikacijama
SPEKTAKL / Nakon dva srebra konačno zlato: Europski prvak se vratio u Zagreb, pazite kako su ga dočekali u njegovoj Dubravi
'VRATIO SE STARI TIN' / Počinje Europsko prvenstvo, naš ponajbolji gimnastičar najavio velike stvari: 'Borio sam se sa svim i svačim, dovoljno sam dobar'
BRAVO MAJSTORE / Briljantni Srbić došao do srebra na Svjetskom kupu: 'Ova medalja je za predsjednika Saveza, mislimo na njega'
KATASTROFA / Pa što su to napravili našem Srbiću? Najbolji hrvatski gimnastičar doživio neviđeni cirkus u Alžiru: 'Ovo je prevršilo sve granice'
SVAKA ČAST! / Tin Srbić osvojio srebrnu medalju na Svjetskom kupu: 'Zadovoljan sam, ali imam problema s jednom ozljedom pa mi je to odvratilo misli'
Video / Proglašeni najbolji u 2021. godini, Tin Srbić i Matea Jelić slavili u pojedinačnoj konkurenciji
TKO TO TAMO GLEDA? / Prepoznajete li ova lica na tribinama Maksimira? Došli su podržati Dinamo protiv Šerifa