PRAVA HRVATSKA / Barakude prvi dio riješile kako i priliči svjetskom prvaku, Tucak smiruje: 'Nismo bili pravi, možemo više'
'SVI SE BOJE HRVATSKE' / Barakude su strah i trepet, ali jedna stvar zabrinjava: 'Meni je to prilično smiješno'
BRAVO, BARAKUDE! / Velika pobjeda Hrvatske protiv izravnog konkurenta za prvo mjesto skupine! Bijač: 'Jedna stvar me posebno veseli'
'BIO JE TO PRAVI TEST' / Slavni Hrvat poklonio se Barakudama, ali i upozorio na veliki problem: 'Ta topla voda...'
SJAJNO OTVARANJE SP-A / Izbornik Tucak nakon demoliranja Kine: 'Teško je dobiti pravu sliku u ovakvoj utakmici'
'VRLO POHVALNO' / Proslavljeni Hrvat impresioniran detaljem u reprezentaciji Hrvatske: 'To je jako bitno'
BEZ MILOSTI! / Hrvatska zamrznula najmnogoljudniju zemlju svijeta na -19 i poslala strašnu poruku konkurenciji na otvaranju SP-a
'U VATERPOLU SMO NAJUSPJEŠNIJI' / Slavni riječki sidrun koji je pokorio svijet otkrio najjaču snagu Hrvatske: 'Uvijek smo to imali'
AJMO, BARAKUDE! / Bijač: 'Moramo od prve utakmice biti pravi, nadam se da ćemo ostati zdravi i otići daleko'
UOČI SP-A / Svjetski prvak s Hrvatskom spreman za novo prvenstvo: 'Ždrijeb je težak, ali mi smo Hrvatska'
'ZASLUŽILI SMO' / Hrvatska izbornica pred povijesni nastup na SP-u: 'Čast mi je, ovo su djevojke koje sam odgojila'
'NISAM KRETEN' / Bili smo na kavi s poznatim Hrvatom nakon videa koji je procurio: 'Ispričavam se svima'
SKROMNO I PONIZNO / Brakude kreću u obranu zlata: 'Primarni je cilj da se možemo pogledati u ogledalo'
SRETNO, MOMCI / Ivica Tucak objavio popis za Svjetsko prvenstvo: Ovih 15 Barakuda ide po obranu naslova