GLEDATELJI SUPERTALENTA NEGODUJU, JAKO SU LJUTITI: / 'Apsolutna sramota i poniženje za prave talente'
NOVI FINALISTI SUPERTALENTA: / Dalje su prošli Elena u bajkovitoj haljini i Denis koji je otpjevao Mišu
PUBLIKA SUPERTALENTA BIJESNA: / 'Gledao sad i više nikad! Namješteno, vidi se iz aviona! Kako je mađioničar ispao?'
MLADI BRAZILAC OSTAVIO MARTINU BEZ DAHA: / Kada je raskopčao košulju, djelovala je prilično zadovoljno
OVO JE DJEVOJKA KOJA JE BACILA ŽIRI SUPERTALENTA NA KOLJENA: / Poslušajte kako 'skida' Whitney Houston i Ninu Simone
VANJA OSTAVILA ŽIRI SUPERTALENTA BEZ TEKSTA: / 80-godišnja bakica iz Pule odbila kemoterapiju i plesom liječi rak
ADNA ODUŠEVILA JANKA: / Udario zlatni gumb i poslao je u polufinale Supertalenta: 'Mislim da ćeš ti pobijediti'
TRBUŠNA PLESAČICA UDARILA PO MARTINI TOMČIĆ: / 'Vrijeđanje mene da sam bik je sramotno i ne priliči jednom članu žirija'
DIRLJIVA PRIČA SLIJEPOG DENISA KOJI JE RASPLAKAO HRVATSKU: / 'Često kaže da je glazba njegovo svjetlo'
JOŠ JEDAN PJEVAČ ZARADIO OVACIJE U SUPERTALENTU: / Filip oduševio glasom: 'Bit ćeš nova hrvatska tinejdžerska zvijezda'
GLEDATELJI SUPERTALENTA BIJESNI ZBOG GOLOG SLIKARA: / 'Šta je sljedeće? Spolno općenje sa kravom, psom?'
MAJA ŠUPUT OTKRILA ISTINU IZA SVOG IZGLEDA: / 'Jadna ova ispod stola, nadam se da bar ima dobru plaću'