NAJZANIMLJIVIJE OD INAUGURACIJE / Taylor Swift i bivša predsjednica dijele dizajnericu, a znate tko je osim Tomaševića došao u tenisicama?
POBJEDA NAD POBJEDAMA / Povijesni trijumf Milanovića: 'Tuđman bi se zapitao kako je moguće da tako veliku podršku dobiva netko tko nije HDZ-ovac'
PREDSJEDNIČKA OSTAVŠTINA / Tuđman, Mesić, Josipović, Kolinda: Najbolji i najgori potezi dosadašnjih predsjednika
PUHALE SE I SVJEĆICE / 'Suzana' više ne iskače iz paštete, sa Stjepanom Mesićem proslavila njegov 90. rođendan
IZGLED KOJI SE PAMTI / Pogledajte kako izgleda mlađa kći Stipe Mesića: Zablistala je na svečanoj premijeri
BIVŠI PREDSJEDNICI I PREMIJERKA ZA RTL / Josipović iznenađen, Kosor bi drugačije, a Mesić čestitao Milanoviću
ŠTO ĆE PLENKI REĆI? / Milanović i Jandroković, čini se, prilično se dobro slažu, a pojavio se i veteran koji je obavljao sve tri čelne funkcije Republike
KAKAV DUO! / Cigi napokon saznao tko Stipi Mesiću 'šiša' obrve pa se požalio nakon ćaskanja s bivšim predsjednikom: 'Neću vam lagati, ali...'
'AJME, BAŠ STE SLATKI' / Jadranka Kosor vratila se s puta i otišla ravno kod nekoć najvećeg političkog rivala: Pogledajte fotku koja je 'srušila' Twitter
ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI / Malo poznat detalj iz života Ankice Tuđman: Samo se Mesić u jednoj stvari mogao mjeriti s njom
'ŠTO BISTE IM REKLI?' / Kad bi građani sreli hrvatske političare: 'Provjerio bih gdje mi je novčanik'
'MILANOVIĆ JE POGRIJEŠIO' / Mesić: 'Ja sam sa Sanaderom i Lukom Bebićem jednom mjesečno ručao da se ne polemiziramo u javnosti
'NISAM SE BOJAO' / Mesić se prisjetio akcije iz Domovinskog rata: 'Znao sam da nisu toliko ludi da me ubiju'; Otkrio je i što je Tuđman rekao na to
TAKO JE BILO NEKAD / Prisjetite se kako se Dan neovisnosti slavio s mimohodom vojske - Mesić i Sanader su tada bili glavne face
PSUJETE KAO KOČIJAŠ? OVO JE ZA VAS / Kažem kog boli ku**c i nastane potpuna tišina, svi gledaju u Stipu Mesića, a on...