VUJOVIĆ RASTURIO ČERVARA I ČITAV NAŠ RUKOMET: / Legenda podigla glas protiv problema o kojem drugi šute
DANCI GLAVNOM IGRAČU OMOGUĆILI NEŠTO NAMA NEZAMISLIVO: / 'Da se tako nešto dogodilo ovdje, gazili bi nas mjesec dana'
ONO ŠTO SU DANCI NAPRAVILI NA SP-U, NAMA JE NEZAMISLIVO: / Skandinavci su neki drugi svijet za Hrvate; kod nas bi teško ovo prošlo
DINART NAKON POBJEDE U ZADNJOJ SEKUNDI POTPUNO EKSPLODIRAO: / Pogledajte što je napravio sucima i delegatu
DANSKA - NORVEŠKA 31-22: / Domaćini potpuno demolirali Sagosena i društvo, Danska je novi prvak svijeta!
HRVATSKI RUKOMETAŠI SE VRATILI U DOMOVINU: / Dočekalo ih je 20-ak navijača, evo što izbornik o svemu kaže
FRANCUSKA - NJEMAČKA 26-25: / Kakva drama u borbi za broncu! Karabatić pogodio za medalju u zadnjoj sekundi
ŠPREM NAKON PORAZA OTKRIO KAKO SE OSJEĆA: / 'Kad bih rekao da sam zadovoljan rezultatom Hrvatske, lagao bih'
HRVATSKA DANAS IDE PO 5. MJESTO: / Zlatko Horvat najavio kako pobijediti u utakmici koju švedski rukometaši ne žele igrati
NJEMAČKA – NORVEŠKA 25-31: / Sjajna Norveška na krilima Sagosena razbila domaćina i ide na Dance u finale
Rukomet / DANSKA-FRANCUSKA 38:30: Danci održali rukometnu lekciju nemoćnim Francuzima, Hansen briljirao s 12 golova
SA ŠVEDSKOM IMAMO NERAŠČIŠĆENE RAČUNE: / Upravo su nam oni srušili snove na Euru u Hrvatskoj; 'Zato sad želimo pobjedu'
PRVI ČOVJEK HR RUKOMETA O ČERVARU: / Otkrio što ga je razočaralo, a pomalo šokira jedno priznanje vezano uz izbornika
ČERVAR SE PRVO ISPRIČAO ZBOG ISPADA I POSUO SE PEPELOM, A SADA OKREĆE PLOČU: / 'Neću se ispričati, stojim iza toga što sam rekao'
ŠPREM OTKRIO NAJVEĆE PLUSEVE SP-A: / Hrvatska će od ovog silno profitirati, ali postoji i problem koji je nužno hitno riješiti
ČERVAR SE POSUO PEPELOM NAKON JUČERAŠNJEG ISPADA: / 'Žao mi je'; Progovorio i o svom odlasku iz reprezentacije
STIGLE NOVE KRITIKE NA RAČUN IHF-A: / 'Utakmica s Hrvatskom je potpuno beskorisna. Jasno je da smo je htjeli preskočiti'
HRVATSKA NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: / Proslavljeni rukometni stručnjak prokomentirao pobjedu protiv Francuske i cijeli SP
SKANDALOZAN ISTUP LINA ČERVARA DOBIO NOVU DIMENZIJU: / Hoće li policija ispitati izbornika zbog nevjerojatnog priznanja?
IMAMO KVALIFIKACIJE I NOVO OTKRIĆE, ALI I CRNU MRLJU: / 'Bijesan sam što su nas dobili, a sutradan su ih Španjolci pregazili'
BIVŠI IZBORNIK O SUROVOJ STVARNOSTI HRVATSKOG RUKOMETA: / 'Sve sam to već prošao, ali sve dolazi na svoje'
HRVATSKA DOZNALA S KIM I KADA IDE U BORBU ZA PETO MJESTO: / Duvnjaka i društvo čekaju stari poznanici
LEGENDE HR RUKOMETA NEVJERICI: / 'Ta će nas utakmica kopkati, pa pobijedili smo svjetske i europske prvake...'
KAUBOJI POKAZALI DA SU VELIKI I U PORAZU I U POBJEDI: / Hrvatski rukometaši opet pokazali gospodske manire
ČERVAR NAKON VELIKE POBJEDE NASTAVIO PRIVATNI RAT: / 'Neka me kazne, žalit ću se svim mogućim sudovima'
LINO SIPAO ŽUČ KAO NIKAD PRIJE: / 'On me ponizio kao da sam pseto. Uživa me uništiti. Neka svi znaju što mi se radi...'
SVI SE SLAŽU ŠTO JE BILO PRESUDNO PROTIV FRANCUSKE: / 'Odigrali smo vrhunski, ali ostaje žal. To si nismo smjeli dopustiti'
KARABATIĆ SE NAKLONIO JUNAKU KAUBOJA I OTKRIO RAZLOGE PORAZA: / 'Bio je odličan, a Hrvatska je zaslužila pobjedu'
TRENUTAK KAD JE HRVATSKA OSIGURALA POBJEDU: / Nakon ovih maestralnih poteza naših junaka Francuzi su pali u očaj
KAUBOJI NEZADOVOLJNI UNATOČ VELIKOM SKALPU: / Ni pobjeda protiv Francuske nije mogla utješiti razočarane rukometaše
[FOTO] HRVATSKA - FRANCUSKA 23-20: / Kauboji pobijedili branitelje naslova i izborili kvalifikacije za OI; Linino tajno oružje briljiralo