Vijesti / Šebetić: 'Izbornik Babić je vrlo zanimljiv, među nama je napravio dobru koheziju i to se vidjelo na rezultatima'
samo riječi hvale / Šebetić: 'Izbornik Babić je vrlo zanimljiv, među nama je napravio dobru koheziju i to se vidjelo na rezultatima'
Vijesti / Kopljar za RTL Danas: 'Da nam je netko ponudio broncu prije prvenstva, objeručke bismo je prihvatili'
dobio poklone od kapetana / Premijer Orešković primio rukometaše: 'Ponosimo se vama, hvala što ste nam izmamili osmijeh na lica'
medalja u debiju / Izbornik Babić otkrio je o kakvom je proročanstvu riječ: 'Rekli su mi to još 2002. godine!'
skupina smrti / Hrvatskoj teška skupina za plasman u Rio: Kauboji će OI tražiti protiv Norveške, Danske i Bahreina
znakovita poruka vratara / Utučeni Alilović: 'Igram svim srcem, ali ništa me neće, ne znam što će dalje biti...'
neutješni reprezentativci / Stevanović i Slišković: 'Na momente smo izgledali super, a na momente smo radili početničke pogreške'
kopljar završio na krilu / Španjolski AS sramotno predstavio Hrvatsku: 'Duvnajk' na vratima, Štrlek i Čupić na vanjskim pozicijama!
rukometni svijet šokiran / Strani mediji o senzaciji Kauboja u Krakovu: 'Ovakva se utakmica viđa jednom u deset godina!'
epska pobjeda kauboja / Izbornik Babić: 'Nisam vjerovao ni u kakvo čudo, ali želio sam pobjedu i za nju smo se pripremili!'
šveđani razbili mađare / Nijemci okrunili sjajnu formu u Poljskoj i pobjedom protiv favorizirane Danske osigurali polufinale!
LAKA POBJEDA POLJSKE / Norvežani u Krakovu remizirali s Makedoncima i doveli u pitanje plasman u polufinale
prokockali čistu pobjedu / Drama u Wroclawu: Šveđani u posljednjim trenucima iskoristili nesmotrenost Rusije i izborili bod
očitali im rukometnu lekciju / Nijemci napravili prvi korak prema polufinalu: nemoćni Mađari ostali na -10
rukometni 'el clasico' / Balić: 'Uvijek je bio gušt igrati derbi s Francuskom', Karabatić smatra kako će presuditi obrane
slijedi utakmica odluke / Marić: 'Sve je krenulo nabolje, razmišljamo pozitivno, a što se tiče Francuske - imamo svoje adute'
počinje drugi krug / Lazarov smatra kako je najveća prednost Hrvatske brzina, Šebetić tvrdi: 'Na Euro smo došli po medalju!'
budite uz euro i kauboje / Nastavlja se rukometni Euro na RTL-u: pogledajte popis utakmica koje ćete moći pratiti u izravnom prijenosu
utrpao im devet komada / Junak dana: Bielecki sinoć u Krakowu protiv moćnih Francuza nije znao za promašaj
favoriti uspješno startali / Napeto u Katowicama: Islanđani nakon dramatične završnice sredili čvrste Norvežane
Čupić i Štrlek / 'Previše smo pogađali njihovog vratara, srećom da je obrana stisnula u drugom dijelu'