PROBLEMATIČAN, NASILAN... / Princ Marius (27) ponovo uhićen zbog optužbi za silovanje: U pritvoru je, istražitelji mu pretresaju kuću
'OMOGUĆAVA ŽENAMA SIGURNOST' / Nakon šokantnog slučaja silovanja u podzemnoj, traže se vagoni samo za žene!
SVIJET JE U ŠOKU / Monstrum godinama silovao ženu i kćeri pa ih tjerao na pobačaj. Policajce u vrtu dočekali prizori strave
PRIJAVILA GA ŽENA I ŠOGORICA / Policajca-predatora svi znaju, ali vlada zavjet šutnje. Sumnjiče ga za nasilje i bludne radnje
STRAVA U BJELOVARU / Supruga i njezina sestra prijavile policajca za nasilje u obitelji i bludne radnje - nad objema
BROJNE ŽRTVE / Nakon osječkog ginekologa: Još jedan liječnik osuđen za pokušaj silovanja radi u bolnici
JEZIVE ORGIJE / Slavni P.Diddy i zabave iz pakla: Drogirao i grupno silovao žrtve, mlatio djevojku i plaćao osoblju da šuti
ZLOČIN U FRANCUSKOJ / Vrbovao druge da mu siluju ženu, sada novi šok - policija našla mapu s natpisom: 'Moja kći je gola'
KUĆA STRAVE U BRITANIJI / Dom za napuštenu djecu vodio je pedofilski par: 'Slušala sam kako mi siluju brata'
STRAVA U NJEMAČKOJ / Grupno silovali djevojčicu (14): Objavljena slika jakne koju je nosio jedan od monstruma
DETALJI UŽASA IZ NJEMAČKE / Hrvat (53) silovao i opljačkao ženu, pa pokušao bijeg na biciklu. Dohvatili su ga
NIJE PRVI PUT / Policija demantirala priču o stranim radnicima koji siluju po Zagrebu. Pravobraniteljica: 'Huškanje i sijanje mržnje'
HOROR U PARIZU / Turistkinja razderane haljine utrčala u kebabdžinicu: Tvrdi da su je silovala petorica muškaraca
UPLETEN I DRŽAVNI VRH?! / Bivši član Tricolora uplatio milijunsku svotu ženi koja ga je optužila za silovanje
MRAČNA STRANA AUTOSTOPA / Čovjek koji je preživio susret sa serijskim silovateljem i ubojicom: 'Otkrio mi je zašto me nije ubio'
NIJE MU BILO DOVOLJNO / Dva sata seksa Splićanin (25) platio 500 eura, a onda je krenuo scenarij iz horor filmova...
HOROR U NJEMAČKOJ / Oteli djevojčicu (15) iz BiH na autobusnoj stanici, silovali je pa izbacili na cestu
'MOJA ŽENA JE HRVATICA' / Kineski doktor čije su kamere snimile silovatelja u Splitu: 'Djeca su nam radila probleme'
'MORAMO POMOĆI' / Ovo je nasilnik koji je napao 18-godišnjakinju u Splitu. Snimila ga je nadzorna kamera profesora Wanga
'DALMATINSKI FRITZL' / Monstruozna priča iz Splita: U pet godina 267 puta silovao kćer. Osuđen na 40 godina zatvora
MONSTRUM S KARLOVAČKOG PODRUČJA / Optužen za silovanje, rodoskvrnuće i nasilje. Predložene daljnje mjere opreza
STRAVA U BELGIJI / Namamio djevojčicu (14) u šumu, naizmjenično je silovala desetorica dva dana i sve snimala
FRANCUSKI WEINSTEIN? / Gerard Depardieu priveden zbog silovanja još dviju žrtava: Optužuje ga 16 žena
NALOŽENO NOVO SUĐENJE / Sud poništio presudu za silovanje iz 2020. Harveyju Weinsteinu: 'Sudac mu je nanio štetu'
MUČNI DETALJI / Odvratne scene sa suda. Djevojčica se onesvijestila, a jedan od 17 silovatelja krenuo joj se smijati u lice
ZATOČIO KĆI I SILOVAO JU / Austrijski sud poništio odluku o prebacivanju monstruma Fritzla u običan zatvor
UZNEMIRUJUĆI DETALJI / Djevojčicu (12) silovalo 17 mladića: Strava je trajala dok se nije povjerila majci
Rekonstrukcija strave / Kako im se put oko svijeta pretvorio u pakao? 'Dogodilo nam se nešto što ne želimo nikome'
REKONSTRUKCIJA STRAVE / Policija na tragu još trojice koji su opljačkali, pretukli i silovali blogerski par: 'Imamo njihova imena'