OZBILJNE POSLJEDICE / Terapeutkinja upozorava na čestu grešku u odgoju: 'Nije svjesna, ali šteta je dugoročna'
PRVO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI / 'Dugo sam bila nesigurna kao majka': Ecija Belošević o prvoj godini roditeljstva i poslovnim izazovima
NITI PIJE, NITI PUŠI / Zamislite lica policajaca kada im preda osobnu: Ova žena se zove Marijuana Pepsi!
PATITE ŠTO GOVORITE / Ovih 10 fraza često koristimo, a mogu biti štetne za djecu: Evo kako to izbjeći
KONTROVERZNE METODE ODGOJA / Glumica na meti kritika zbog odnosa sa sinom: Žvače mu hranu, kupa se s njim...
KARIJERA UZ DJECU / Odrekli se slave zbog roditeljstva: Ovi slavni glumci jasno su posložili svoje prioritete!
ZABRINJAVAJUĆI RAZLOZI / Muškarci iz Hrvatske otkrili zašto ne žele imati djecu: 'Ne mogu ni sebe hraniti'
PAPA/MAMA TEST / Jeste li spremni postati roditelj? Ako u ovom kvizu ne ostvarite najmanje 7/10, možda je bolje da pričekate
'GRIJEŠILA SAM MNOGO PUTA' / Martina Tomčić otvorila dušu i progovorila o osjetljivom pitanju: 'Znam da riskiram javnu osudu'
ODGOVORNA ZADAĆA / Otkrijte kako će vam jednog dana leći roditeljstvo, kako se vaš horoskopski znak snalazi u toj ulozi
ISPIT RODITELJSTVA / Uspijete li iz galerije izaći sa suzama na licu od smijeha, čestitamo, spremni ste (ponovo) postati otac i majka
IZAZVALI BIJES / Prizor iz trgovačkog centra mnoge zgrozio: "Pa ja tu ne bih odložio torbu, a kamoli vlastitu bebu"
ČARI RODITELJSTVA / Sada nam je jasno zašto smo do pete godine vjerovali da se zovemo 'ne diraj to': Zamalo se srušio kada je ušao u kupaonicu
POGLEDAJTE TA PRESTRAVLJENA LICA / Mama izvela zastrašujuću podvalu kako bi natjerala djecu da prestanu raditi nered
'POMAŽEM TI, MAMICE...': / Žena ušla u kupaonicu i užasnuto gledala što njezin marljivi dvogodišnjak radi
MAMA NA UDARU JER JE OTVORENO PRIZNALA DA PUŠI MARIHUANU: / 'Trava mi je nevjerojatno pomogla, postala sam bolji roditelj'
Svaštara / NITKO IH NIJE UPOZORIO: Roditelji opisali svakodnevne borbe s klincima, toliko su istinite da su bolne
Svaštara / ŠTO TATE RADE KAD MAME NE GLEDAJU? Oni imaju nešto drugačiju ideju roditeljstva, ali klinci se ne bune
JE LI I KOD VAS TAKO? / Majka je ovu fotku htjela izbrisati, a na kraju je obišla svijet; 'Znam da nemam idealnu figuru...'
IZGLEDA VAM KAO NORMALNA OBITELJSKA FOTKA? / Nemate pojma što se krije iza ovog naoko idiličnog prizora
Svaštara / OVAKO IZGLEDA ŽIVOT PRIJE I NAKON KLINACA: Surova realnost prikazana kroz urnebesne memove
Svaštara / KLINCI SU NAJURNEBESNIJA BIĆA NA PLANETU: Roditelji otkrili čari roditeljstva kroz fotografije koje će vas nasmijati do suza
MARIO: / Zašto djevojke bježe od samohranih muškaraca? MARINA ODGOVARA: Ne slažem se, mnogi imaju fetiš na roditelje
Brak&veze / Svi su ljutiti jer je Tristan prevario trudnu Khloe, evo objašnjenja zašto to neki muškarci rade
Magazin / Tammy Duckworth prva je američka senatorica koja je rodila za vrijeme trajanja svog mandata
Roditeljstvo / Fotka hokejašice koja u pauzi od utakmice u svlačionici doji svoju bebu postala je viralna
Roditeljstvo / Kako možete prepoznati je li vaše dijete genijalac? Obratite pažnju na ove znakove, objavila ih je Mensa
Roditeljstvo / Ovih 10 znakova pokazuju da majčinstvo za vas nije nešto što dolazi prirodno, ali to ne znači da ste nemajka
Magazin / Trenutak u kojem Jay Z pokušava zaustaviti Blue Ivy, koja želi potrošiti 19 tisuća dolara na aukciji, postao je viralan
Roditeljstvo / 'Oprostite, ali djevojčice od 13 godina daleko su premlade da bi bile dadilje. Evo zašto mislim da je to opasno'
Roditeljstvo / Chrissy Teigen otkrila je da se boji postporođajne depresije, od koje je patila nakon što je rodila kćerkicu Lunu
Roditeljstvo / 'Moj sin obožava oružje i to me plaši. A još me više plaši činjenica da ga ja, kao roditelj, ne mogu zaštititi'
Roditeljstvo / 'Moja 8-godišnja kćer već je sada opsjednuta zrcalima, a evo zašto mene, kao majku, ta činjenica užasava'