JESTE LI MEĐU NJIMA? / Stiže svjetski dan roditelja: Rođeni u ovim znakovima su najbrižniji, oni bi dali sve za svoju djecu
OSMAŠI PRED ODLUKOM / Počela utrka za srednje škole: 'Roditelji, ocjene nisu sve, gledajte interese djece'
INTERNET POLUDIO / Ovu domaću zadaću za prvi razred osnovne škole nisu uspjeli ni odrasli riješiti: Možete li vi?
OPREZNO BIRAJTE / Ako tražite ime za dijete, razmislite o ovim: Prema vjerovanjima, prizivaju sreću i blagostanje
OD NOVOROĐENČADI DO TINEJDŽERA / Imate problema s odlaskom djece na spavanje? Stručnjaci otkrili kada je pravo vrijeme
OZBILJNE POSLJEDICE / Terapeutkinja upozorava na čestu grešku u odgoju: 'Nije svjesna, ali šteta je dugoročna'
SVE JE U RAVNOTEŽI / Stručnjaci savjetuju kako odmaknuti djecu od ekrana. Važno je i vrijeme i dob djeteta
GENI SU BITNI / Znanost otkriva fascinantne detalje: Ovo su tri stvari koje djeca nasljeđuju od majke
INSPIRATIVNA PRIČA / Ima 26 godina, a roditelji su joj u 30-ima: 'Majka me rodila s 13, doslovno je rasturila'
TREBA RADITI NA ODNOSU / Mogu naštetiti njihovoj psihi: Ovako izostanak majčinske ljubavi utječe na kćeri
ŠTEDI NA RAČUNIMA / Majka priznala da ne dopušta djeci svakodnevno tuširanje: 'Očekujem žestok napad'
ŠTO VIŠE DJECE, TO BOLJE / Znanstvenici tvrde: 'Roditeljstvo štiti moždane funkcije povezane sa starenjem'
OPSADNO STANJE / Uhićen Srbin koji je izbo vlastite roditelje: Majka je jedva dišući uspjela pozvati pomoć
TKO JE U PRAVU? / Nije imala namjeru prepustiti svoje mjesto djetetu, pa ju je majka snimila i osramotila
PONEKAD JE OPASNO / Psihologinja otkrila osobine koje mogu ukazivati na autizam: 'Gotovo svi to rade'
SUKOB PRERASTAO U NASILJE / Sustav ponovno zakazao? Roditelji u Dubrovniku prijete povlačenjem djece iz škole
NEOČEKIVANI OBRAT / Sud djelomično prihvatio žalbu roditelja čije su bebe pronađene zakopane u dvorištu: Uskoro će na slobodu?
HOROR SKRIVALI GODINAMA / Mrtvo dijete danima držali u krevetu, pa ga pokopali u vrtu: 'Vjerovali da će se opet roditi'
ŠOKANTNA SMRT BEBA / Ministar Piletić o stravičnom slučaju iz Varaždina: 'Ovo apsolutno nije normalno'
BOJKOT NASTAVE / Cijeli razred ponovno ostaje doma. Roditeljima prekipjeli sastanci: 'Vrtimo se u krug'
RODITELJI SLOŽNI / Bojkot ide dalje: Djeca ni sutra neće na nastavu u školu zbog problematičnog dječaka!
BORBA S NEPLODNOŠĆU / Liječnik upozorava: Ovih 11 stvari ne smijete reći nekome tko pokušava dobiti bebu
NIJE LEGALNO, ALI... / Italija će surogat majčinstvo kažnjavati s milijun eura. Kako je kod nas? 'Imam pacijentice koje su se odlučile na to'
'PRESTRAŠNO' / Roditelji u strahu zbog problematičnog učenika. Majka: 'Reći ću vam što je skandalozno'
'SVAKOM JE UČENIKU MJESTO U ŠKOLI' / Što ako učenici iz zagrebačke škole opet ne odu na nastavu? 'To je pravo roditelja'
POZIVAJU NA OKUPLJANJE / Djeca opet nisu išla u školu zbog problematičnog učenika, oglasio se Grad Zagreb
NASTAVAK AGONIJE / Sva djeca u školi u koju je premješten problematični dječak u ponedjeljak neće biti na nastavi
JEDAN OD MLAĐIH U HRVATSKOJ / Grad Mercedesa mami obitelji. Koja je njihova tajna? 'Čak se i mladi vraćaju iz Njemačke'
KUPIO RODITELJIMA AUTO / Luciano Plazibat nam otkriva: 'Uvijek su mi sve omogućili, zašto ne bih i ja njima?'
NOVE BRIGE / Učenici u Dugom Selu još uvijek strahuju na putu do škole. Roditelji bijesni: 'Djeca nisu sigurna'
'MOOOLIM?!' / Potez kćeri Brada Pitta ostavio Mojmiru u nevjerici: 'Mislili smo da je to samo balkanska stvar'
HRVATSKA SRAMOTA / Više od 10.000 roditelja ne plaća alimentaciju: 'Radije potroše novac da sakriju imovinu, nego na djecu'
'SITUACIJA JE HITNA' / Građani Dugog Sela ujedinjeni nakon smrti djevojčice. Očajni otac: 'Djeca se boje. Dokle ćemo tako?
RODITELJI IZ PAKLA / Majka bacila sina (6) s invaliditetom krokodilima. Muž joj je godinama govorio da se riješi djeteta
'ovog nema ni u zatvoru' / Teta u vrtiću natjerala dječaka da ruku stavi u školjku: 'On više ne želi u vrtić'
'izvadio kruh iz wc- a ' / Ovo je poruka odgajateljica mami i tati: 'Imali smo nezgodnu situaciju s L tijekom ručka'
'Roditeljstvo nema reprizu' / Tate, jeste li svjesni svojih prava? 'Veliki je propust ne uzeti dopust'
'Svi znaju tko su napadači' / Ogorčeni roditelji pretučene djece u Vukovaru: 'Ova skupina terorizira grad već godinama'
ima li nade? / Mami iz Hrvatske život zagorčavaju suprugova djeca iz prvog braka: 'Otkad sam se udala, s mužem nisam spavala nijednu noć'
'MAMA JE BOLJE' / Tena je nakon teške bolesti napisala slikovnicu kako bi pomogla djeci: 'Bila sam trudna 18 tjedana kad sam saznala...'
ŽIVOT NA VAGI / Silvija i Mislav upoznali su međusobno roditelje, a oni su prvi put saznali za njihovu vezu: 'A zbog toga je on toliko smršavio'
ŠTO DA RADI? / Majka joj zabranila dolazak na očev sprovod, a potresnu vijest saznala je - preko maila: 'Mrzim je zbog toga'