BIJES I SUZE / Zagrepčanki stigao račun iz noćne more: Za vodu će platiti 10.000 eura? 'Ukočila sam se sva!'
MANJI RAČUNI / Mala prilagodba u hladnjaku: Struja je sve skuplja, a ovo su idealni načini da uštedite
EKSKLUZIVNO / Banke po prvi puta istupile protiv Vladine ideje! 'Zamislite da na pumpi točite besplatno'
TKO ĆE POPUSTITI? / Uskoro stižu besplatni računi. Banke ljute na Vladu: 'Takvo poslovanje je neodrživo'
TKO ĆE POPUSTITI? / Besplatan račun za građane: Banke upozoravaju na velike troškove, ministar Primorac brani prijedlog
VJEČNO PITANJE / Tko treba platiti račun na prvom spoju? 'Ovo je općenito pravilo, no nije za svakoga'
IZNENAĐUJE VAS? / Koliko smo potrošili jučer, a koliko u veljači 2024.? Imamo detaljnu usporedbu po županijama
SKUPOCJENA USLUGA / Neugodna situacija na proslavi rođendana u restoranu: Ono što je bilo na računu sve je šokiralo
'BEZ RAČUNA SE NE RAČUNA' / Porezna pokrenula nagradnu igru: Dijele 80 tisuća eura, a zadatak je više nego jednostavan
OTKRIVENI DETALJI / Zubar naplaćivao usluge bez računa, pa unosio lažne podatke u kartone. Uhvatili ga
NA UDARU KRITIKA / Harryjev postupak u restoranu razbjesnio javnost, procurio račun: 'Matematika mu nije jača strana'
SPAS ZA NOVČANIK / Majstor Branko otkriva kako da vam dom bude topliji, a račun manji: 'Više od trećine možete uštedjeti na ovaj način'
KOD NJIH NE IDE BEZ AFERE / Skandalozan gaf HEP-a! Građane na svojoj stranici proglasio kmetovima: 'Ispričavamo se na nenamjernom propustu'
RAČUN IZAZVAO POLEMIKU / Drskost ili potpuno opravdana stavka? Gostu restorana rezanje i posluživanje torte naplatili šest eura
OVO JE NEZAPAMĆENO / Mrežama kruži još jedan skandalozan račun: Gostima naplatili rezanje tosta dva eura!
'MISLILI SMO DA SU LJUBAZNI' / Oglasila se Influenserica koja je objavila račun s Hvara: 'Napravila sam kaos na Balkanu!'
'ŠTO MISLITE JE LI OVO PUNO?' / Srbin objavio račun za ručak iz Grčke, pa ga ljudi ga zasuli komentarima: 'I onda je kao Hrvatska skupa!'
'ČEKAJ, JESU LI SE ONI ZEZNULI...?' / Ostali smo šokirani cijenama u restoranu u Sloveniji, ali pozitivno: Pogledajte koliko tamo košta ručak za četiri osobe
Što nas tek čeka na ljeto? / Splićanka nije mogla doći k sebi nakon što je dobila račun za kavu, a posebno ju je iz takta izbacio jedan detalj: ‘Nećeš je ni dobiti‘
OŠTRE KRITIKE / 'Europljanima treba zabraniti da dolaze ovamo': Konobarica bijesna zbog napojnice, objavila i dokazni materijal
ADMINISTRATIVNO RASTEREĆENJE / Stižu velike promjene oko tekućih i žiro računa: Provjerite jeste li među onima kojih se tiče ova zakonska odredba
'STIĆI ĆE, ALI...' / Još niste dobili račun za grijanje? HEP Toplinarstvo objasnilo koji je razlog tome
SMANJITE RAČUNE / Mali trikovi za veliku uštedu na plinu: Od aluminijske folije do širih lonaca - ovi detalji čine bitnu razliku
'TO NIJE FER!' / Rodila je u taksiju pri brzini od 65 km/h: 'Šokirala sam se kad mi se javila taksi tvrtka. Znate li što su mi poslali?'
KAKAV GENIJALAC / Mjesecima plaćala visoke račune za struju i ništa joj nije bilo jasno. A onda je primijetila nešto čudno na brojilu...
BRUTALAN RAČUN U OPATIJI / Dva sendviča s puretinom, tri kroasana, dva soka, mineralnu i dva cappucina platio 517 kn! 'Na stolu nije bilo cjenika'
DERU, ALI NE BAŠ NJEŽNO / Cijena kruha u Dalmaciji raste brže od pada Bitcoina: Čitatelj pokupio svoju štrucu pa ostao u čudu
LJUBI IH GAZDA / Pa tko ih ne bi htio kao goste? Zapanjit će vas koliko su spiskali u jednoj noći, a da se možda nisu ni napili!
OVO JE SULUDO / Pa ti oboli od Covida: 60 dana liječenja mu naplatili preko 22 milijuna kn, točno mu je došlo da se vrati na intenzivnu
IMA SE, MOŽE SE / Internetom kruži nestvaran račun izdan na Hvaru, zaprepastit će vas koliko je neko društvo uspjelo zapiti u jednoj večeri!