STRAŠNO / Od četvero Zagrepčana uzeli 173.500 eura! Evo kako su 'operirali' lažna bankarica i policajac
PISALO JE: 'MAMA...' / Usred noći primio uznemirujuću poruku: 'Prije ponoći stigla je druga, ali ujutro je nestala...'
UHVAĆENA U PRIJEVARI / Majka mora vratiti državi više od 24 tisuće eura naknada za bolest: Nevjerojatno što ju je odalo
KLJUČAN JE LINK / Kolaju opasne poruke o neplaćenim računima za struju: Evo što se dogodi ako kliknete
PREVARA NA ISTOKU HRVATSKE / Dala mu srce i 3730 eura, a onda je saznala podlu tajnu: 'Do danas nije to učinio'
UZELE OKO 10 MILIJUNA EURA / Srpkinja i 'šogorica' prevarile 70 ljudi: 'Čeka vas smrt u obitelji, ukleti ste...'
POKRENUTA ISTRAGA / EPPO u akciji: Na udaru dvojac i tvrtka zbog sumnje u subvencijske prevare teške milijune!
MISLILA JE DA UMIRE / Lažni Brad Pitt od naivne žene izvukao 830 tisuća eura! Prenosimo komične fotke na koje je nasjela
MOOOOLIM!? / Mojmira iznenađena nevjerojatnim slučajem žene koja je vjerovala da je u vezi s Bradom Pittom
OPUSTOŠIO IH ZA GADNE PARE / Nadmašio legendarnog princa: Nigerijski prevarant prodao brazilskoj banci nepostojeći aerodrom!
'KLIKNI, VRATI SVOJ NOVAC' / Zagrepčanka skoro nasjela na zlokobnu prijevaru: 'Pisalo je MUP, uhićenja i Interpol!
SNAŠLI SU SE / Liječnički dvojac neviđeno prao lovu! Muljali na satima, radili privatno: Uzeli 80.000 eura
LAŽNE SMS PORUKE / Policija savjetuje što napraviti ako primite ovu poruku: 'Bok, mama ovo je moj...'
UHITILI IH U MAKARSKOJ / Prevaranti iz Srbije obećali da će riješiti njezine ljubavne probleme. Olakšali je za 80.000 eura
OKORJELI KRIMINALAC / Prevario 46 ljudi pa čak i dvogodišnje dijete! Policija ga tereti za 273 kaznena djela
PROŠIRUJU ISTRAGU / Lažirala papire da dobije novac od EU-a: EFPRR zbog prevare izgubio gotovo 60 tisuća eura
NASJELA NA PREVARU / Predstavio se kao Bruce Springsteen i kazao joj da skuplja novac za novu gitaru, povjerovala mu je
OPASNOST OD PONAVLJANJA DJELA / Određen pritvor bankaricama iz Čakovca koje su se obogatile varajući klijente
'RIJEČ JE O KLEVETI' / Odvjetnik bankarice iz Čakovca: 'Banka nije oštećena ni za lipu. Klijenti nisu pretrpjeli štetu'
POTKRADALE UMIROVLJENIKE / Bankarice koje su varanjem zaradile gotovo 2 milijuna eura ostaju u pritvoru
UTAJA POREZA / Uhićena ravnateljica bolnice, počasni konzul Moldavije i sin bivšeg gradonačelnika Petrinje
HRVATI NA METI / Reći će vam da su policajci pa i ministri, a onda kreću u akciju: 'Lucidni su, koriste i imaginarne stvari'
SKINULA APLIKACIJU / Lažni trgovac kriptovalutama prevario ženu (64). 'Skratio' je za više desetaka tisuća eura
EPPO U AKCIJI / Uhićen trojac zbog subvencijske prijevare: Lažirali dokumentaciju da bi dobili sredstva iz Fondova
NIJE ZNAO DA JE MUŠKARCU SRCE DAO / Ubio je svoju curu zbog djevojke s Facebooka pa shvatio da je profil bio lažan!
RAJ ZA KRIPTO PRIJEVARE / Pazite na što klikate! Iza oglasa kriju se opasni virusi koji vam mogu ukrasti podatke
TO NE ŠALJU ZAPOSLENICI / Hanfa poslala upozorenje: 'Ne nasjedajte na lažne poruke i ne uplaćujte novac'
što sve neće smisliti / Policija na nogama zbog nove prijevare: Pazite ako vam na vrata stigne buket cvijeća...
ljubav je slijepa / Hrvatica se zaljubila putem društvene mreže. Obećavao joj zajednički život, a onda ju je opelješio
'GDJE MI JE BIO MOZAK?' / Zagrepčanka upala u klopku prevaranata, pa ostala bez novca: 'Rekla sam si - glupa si ko tenk'
ZADOBIO POVJERENJE, A ONDA... / Hrvatica mislila da se dopisuje sa slavnim glumcem pa postala žrtva okrutnog kriminalca: 'Sve mi je postalo jasno kad mi se javio 'FBI''
PRIJEVARA NA DUBROVAČKOM PODRUČJU / Mladiću davali skupocjene mobitele, a on ih dalje preprodavao: 'Obećao je da će ih platiti'
ŠARAM-VARAM / Opa, opet je netko obilazio tuđe muževe po naselju: Prevarena žena ukrasila suparnici BMW sprejem