ZNANOST NA PRVOM MJESTU / Primorac dan nakon poraza javio da ima sjajne vijesti: 'Prešao sam magičan broj'
RASPISALI SE / Pogledajte s koje dvije riječi su ukrajinski mediji opisali Milanovića: Ne štede ga ni Rusi
NOVI MANDAT / Milanoviću stigla čestitka HDZ-ovog partnera: 'Povjerena vam je časna i odgovorna dužnost...'
KAKAV OTAC-TAKAV SIN / Tko su zgodni sinovi Zorana Milanovića? Ante Jakov je tatina kopija, a Marko nakon skandala osvaja medalje
VESELILO SE I TUGOVALO / Ovo je najbolje od izborne večeri: Tko nije skidao osmijeh lica, a tko je cijelo vrijeme hodao pokunjene face
UVJERLJIVA POBJEDA / Svjetski mediji raspisali se o Milanoviću: Jedan ga opisuje kao promoskovskog kandidata
MA NEMA BRIGE / Andreja Plenkovića simpatizeri HDZ-a izgrlili i izljubili nakon njegova govora u izbornoj noći
NOVI, STARI PREDSJEDNIK / Slavi se pobjeda Zorana Milanovića u Tvornici kulture: 'Ovo je za mene osobno veliki dan'
STANOVNICI PREDSJEDNIČKIH DVORA / Bivša šefica protokola otkriva nam sve o životu predsjednika države
OČI ŠIROM OTVORENE / Provjerili smo imate li pravo na ispravak ako zaokružite krivo ime na glasačkom listiću
'BITKA ISPOD POJASA' / Mate Mijić analizirao debatu: 'Milanović bez kočnica, Primorac bez karizme, a jedno će svi zapamtiti'
ŠTO VI KAŽETE? / Primorac i Milanović kao da nisu bili na istom mjestu: Pogledajte što su napisali nakon sučeljavanja
'JAPAJAKALO' / Macanov stručni sud: 'Imali smo prilike vidjeti onog starog Milanovića, a čak je smislio nadimak za Primorca'
MOŽE LI BOLJE? / Ovo je sve!😂 Pogledajte memeove na društvenim mrežama oko sučeljavanja Milanovića i Primorca
KAKAV 'FAJT' / Burno sučeljavanje! Milanović: 'Za vas se pisalo da ste nasilnik.' Primorac: 'To se govori za vas'
MALO MISTO GLASA / Glavice za Milanovića, Dicmo za Primorca. Ljuta borba u malim mjestima: 'Ovdi se krade sve živo...'
ŽESTOKO UDARA / Primorac: 'Kad smo ja i moji prijatelji uključili u obranu Hrvatske, Milanović je rekao da ga je strah'
'DOŠLO JE VRIJEME ZA FAJT' / Primorac o Milanoviću: 'Kažu da je prava sreća da nema atomsku bombu jer bi je iskoristio'
PREDVIĐA ŽESTOKU KAMPANJU / Stručnjakinja: 'Milanović je opušten i nasmijan, a Primorac u niskom startu brusi noževe'
'RIGAO VATRU' S PANTOVČAKA / Od agitatora do nepismenih seljačina. Donosimo veliku abecedu Milanovićevih uvreda
'RAZLIKA MU DAJE SIGURNOST' / Primorac: 'Nisam čuo jednu riječ o programu Milanovića kako Hrvatsku misli napraviti boljim mjestom'
OTKRILA NAM PLANOVE / Selak Raspudić dala zanimljiv odgovor na pitanje što će savjetovati biračima u drugom krugu
'NA 50 POSTO POSLA SMO' / Primorac otkrio zašto se jedino on usudio biti HDZ-ov kandidat: 'Ovo je glavni razlog'
ALI FEŠTA NIJE IZOSTALA / Jednima se na ovim izborima ugasio ne samo TikTok nego i politička karijera
UVJERLJIVA POBJEDA / Milanovićeva dominacija: Malo mu je falilo i da napravi ono što je uspjelo samo Tuđmanu
BIO JE POSLJEDNJI / Kartelo pozvao kandidate u drugom krugu da mu se jave za podršku: 'Ovo je moja ponuda'
OČEKIVALI DRUGI KRUG / Što građani kažu o rezultatu izbora? Danica: 'Kampanja je u većoj mjeri bila cirkus'
JESTE LI PRIMIJETILI? / Je li i ovo neka poruka? Škoro je prije pet godina dobio 150 tisuća glasova više nego li Primorac jučer
'VOLI JANJE, ARAMBAŠIĆE' / Milanovićeva strina: 'Okačite mačku o rep... Imam ja par riči o Zoranu reć'
OČITALI NAM BUKVICU / Njemački mediji zgroženi stanjem u Hrvatskoj: 'Gorka netrpeljivost dovela je do srozavanja političke kulture'
'DESNICA PODIJELJENA' / Novinarka pitala ministra Glavinu je li i dalje gorak okus nakon poraza Primorca
ZNAJU SE REZULTATI / DIP otkrio nepravilnosti s birališta i poslao važnu obavijest za birače: 'Imate rok od samo tri dana!'
'RATOBORNI PREDSJEDNIK' / Ugledni svjetski medij analizirao Milanovićev trijumf: 'To bi bio udarac Plenkoviću'
A BILO JE I GLADNIH / Svirka, veselje, poljupci, nevjerica... Pogledajte najbolje momente iz izbornih stožera