SVEČANOST NA PANTOVČAKU / RTL otkriva detalje inauguracije: Jedan uzvanik ipak neće doći, poslao je ispriku
OKUPLJANJE DESNICE? / Miroslav Škoro otkrio političke planove: 'Narod hoće da napravimo stabilnu treću opciju...'
Fantastičan rezultat RTL-a / Hrvatska je 5. siječnja odabrala novog predsjednika, a vi ste odabrali RTL!
PROVJERA ZAPISNIKA / DIP: Dva biračka odbora su pogrešno upisala glasove - Milanoviću dali više, Grabar Kitarović manje
POLITIČKI ANALITIČAR TROGRLIĆ / 'HDZ-ovci su dosad bili nemilosrdni prema predsjednicima nakon što bi gubili izbore'
ODRŽAN SASTANAK NA PANTOVČAKU / Miljenić: 'Kohabitacija Plenkovića i Milanovića? Čitajući Ustav nisam primijetio izraze 'tvrd', 'mekan' ...'
PREDSJEDNIK HBK / Puljić u čestitci Milanoviću spomenuo i Grabar-Kitarović: 'Lijepo je što niste dopustili zvižduke'
slijede sastanci / Medved: 'HDZ će iz ovih izbora izaći još snažniji, na parlamentarnim ćemo pobijediti'
ŠKOLSKI DANI PREDSJEDNIKA / Kakav je Milanović bio učenik? 'Markirao je, bio predsjednik razreda, a smatrali su ga ozbiljnim'
NAKON ANALIZA SLIJEDI JOŠ ANALIZA / Plenković nakon sastanka u HDZ-u: 'Napravio sam svoju analizu. Nema elementa koji sam izostavio'
TVRDA KOHABITACIJA / 'Početak jednog divnog prijateljstva': Oko buduće suradnje Milanović i Plenković zasad se ne razumiju
NEMIRNA VEČER U STRANCI / Vrh HDZ-a zadubljen u analizu gubitka izbora: Jesu li krivi crni labudovi, Škoro ili Plenković?
OPĆINA U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI / Ni poziv načelnika na stranicama općine nije joj pomogao: Grabar-Kitarović izgubila i u Martijancu
na sjednici predsjedništva / Plenković: 'Napravit ćemo temeljnu analizu izbornog poraza Kolinde Grabar-Kitarović'
burno u stranci / Traži se krivac za poraz Grabar-Kitarović, Jandroković najavio burnu sjednicu HDZ-a: Hoće li biti sankcija?
HOĆE LI SE DOGOVORITI S MOSTOM? / Oko Škore stvaraju platformu koja će zajedno na izbore za Sabor? Petrov: 'Razgovaramo od ljeta..'
novi predsjednik / Zoran Milanović najavio svoje prve poteze, ima i jedan 'poklon' za Kolindu Grabar-Kitarović
ZADOVOLJAN MILANOVIĆEVOM POBJEDOM / Manolić otkrio tajnu klupe ispod bora u njegovom dvorištu: 'Ovdje su sjedila četiri predsjednika...'
ZORAN MILANOVIĆ / Danas je predsjednik s karakterom, iako ga je baš on znao koštati: 'Nisam tu da budem duhovni otac'
MILANOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK / Kako su izbori razdvojili Hrvatsku? 'To je jasna ratna podjela. U jednom dijelu ima sve manje ljudi...'
PLENKOVIĆ PRIČAO O NJIMA / Što znači veliki broj nevažećih listića? Gregoret: 'Mogli bi Škori dati vjetar u leđa...'
RODNI KRAJ GUBITNICE / Tuga zbog poraza Grabar-Kitarović: 'Stižu parlamentarni izbori. Njezine ambicije neće prestati...'
NAKON PORAZA / Božinović o porazu Grabar-Kitarović: 'Provest ćemo analize radi pronalaska razloga, a ne krivca'
SPREMAN NA SURADNJU S MILANOVIĆEM / Bandić o debaklu Kolinde Grabar-Kitarović u metropoli: 'Nikad mi nismo izgubili u Zagrebu'
PORAZ HDZ-OVE KANDIDATKINJE / Grabar Kitarović pobijedila je 2014. s najmanje glasova ikad, a sad je osvojila još manje glasova
GRABAR-KITAROVIĆ NADMOĆNO / Evo kako su glasali Hrvati u inozemstvu: Milanović pobijedio u samo jednoj državi bivše Jugoslavije
POLITIČKI ANALITIČARI / 'Mnogi nisu lako dali glas Zoranu Milanoviću, ali birači su htjeli kazniti Kolindu Grabar-Kitarović'
Analitičari pojašnjavaju / Što će se događati nakon izbora? 'Prvi konflikt koji očekujem je između Milanovića i Bernardića'
PREDSJEDNIČKI IZBORI / Kako su glasali vaši susjedi? Milanović odnio pobjedu u većini velikih gradova!
Brojke iz susjedstva / Mobilizacija glasača i u Srbiji: Veća izlaznost nego u prvom krugu predsjedničkih izbora
Na Facebooku / Nakon prvih izlaznih anketa oglasio se Zoran Milanović: 'Hvala svima koji ste mi bila podrška!'
Totalna euforija / VIDEO Pogledajte trenutak kad su u Milanovićevu stožeru saznali rezultate izlaznih anketa!
Iščekivanje rezultata / U Stožeru Grabar-Kitarović rano je postalo veselo: 'Ja kad sam volio Srbiju, živio sam u Beogradu'
IZBORI ZA PREDSJEDNIKA / Incident u Osijeku: Vrijeđao i vikao na članicu biračkog odbora, intervenirala policija
Vijesti / Tko će stolovati na Pantovčaku? Kolinda Grabar Kitarović i Zoran Milanović glasali su i sada čekaju konačnu odluku
Izlaznost do 11:30 / Izašlo 120.000 birača više nego u prvom krugu: Pogledajte kako se glasalo po gradovima
U DOBROM DRUŠTVU / 'Svi smo ravnopravni': Petek pozvao građane da po uzoru na Bandića dođu na glasanje s psima
Bilo je tu svega / Presjek predsjedničkih kampanja: Prisjetili smo se čemu smo sve svjedočili u posljednja dva tjedna!
TKO SU TI KLIJENTI? / HDZ napao Milanovića: 'Licemjerje mu je ime! Još nije rekao za koje je 'usluge' zaradio milijune!?'
Posljednji dan kampanje / Prije zadnje debate posjetio Račanov grob: 'Prije 20 godina Hrvatska je odabrala promjenu'
TAJNA UTJECAJA KOLINDINOG SAVJETNIKA: / Desetljećima u balonu HDZ-ove elite, on je taj koji nju i Jakova spaja s moćnom, sumnjivom ekipom
anketa za vijesti.hr / Milanović nadmoćan! Evo zašto je opet pobijedio u debati s Grabar-Kitarović: 'Bilo je ovo okrutno!'