MISTERIJ USPAVANOG DIVA / Trese se gradić na rasjedu katastrofe, imali su 35 potresa u 24 sata: 'Zabrinut sam'
'RUŽNO BUĐENJE IZ SNA' / Potres u susjedstvu uznemirio građane: 'Buka i tutnjanje', 'Jači, dobro je zatreslo!'
KAKO TO? / Žestoki potres u Istanbulu otvorio važno pitanje, stručnjaci: 'Prijeti puno jači u bliskoj budućnosti'
PANIKA U ISTANBULU / Povici, dječje suze, telefoniranje najmilijima: Ovako je izgledao trenutak potresa u Turskoj
TRENUCI STRAVE / U Mjanmaru stotine mrtvih nakon potresa, svi se boje predvidjeti koliko je još pod ruševinama
ZAŠTO JE TAKO SPORO? / Kako ide obnova Siska? 'Moji sugrađani neće se vratiti šest do osam godina u svoje domove'
POTRES NA BANOVINI / Županijski centar 112 cijeli dan zaprimao prijave uznemirenih građana, dva objekata oštećena
JEDINO SE JAPANCI NE BOJE / Otok snova na Mediteranu sablasno prazan: Pola stanovništva otišlo zbog potresa
NEOBIČNI NOVACI / Znanstvenici 'uposlili' koze i pse: Tvrde da mogu predvidjeti potrese i vuklanske erupcije
EPICENTAR KOD PETRINJE / Dva potresa u kratkom razmaku zatresla Sisak i okolicu: 'Fino mi je zdrmalo kuću'
VULKAN SHIVELUCH / Rusiju pogodio potres pa počeo eruptirati vulkan: 'Stup pepela diže se 8 kilometara'
ZATRESLO U 6.15 SATI / Potres probudio Zagrepčane: 'Dobro je zdrmalo. Uz ovu sparinu, zar još i potres'
STRAVA / Potres u Poljskoj zarobio rudare pod zemljom: U tijeku akcija spašavanja, 54 radnika ugrožena
STRAH OD NOVIH POTRESA / Seizmolog Kuk o potresu koji je jutros zatresao od Slunja do Plitvica: 'Mogući su i jači potresi na tom području'
MAGNITUDE 2,9 / Potres pogodio Rijeku, nakon toga stigao još jedan: 'Veliki prasak i onda je zatreslo'
RTG ČETVRTKA / Od nevjerice oko novih hrvatskih dresova, do Muskove treće sreće i lansiranja rakete u Svemiru
ŠTO SE DOGAĐA? / Zagrepčani zatrpali porukama da su osjetili potres, iz EMSC-a objavili: 'Nemamo za to potvrdu'
NIZ POTRESA / Tresla se regija, kamena gromada pala u dvorište. Stručnjak o Dubrovniku: 'Pitanje je kad će stresti'
ZDRMALO 5.6 PO RICHTERU / Potres utjerao strah u kosti Dubrovčanima: 'Onaj iz 1979. još mi je u nogama'
'MISLIO SAM DA SE JA TRESEM' / Novi potres u Crnoj Gori: Zatreslo 3,2 po Richteru, osjetio se i u Hrvatskoj
'iznimno jak za osjećaj' / Profesor objasnio uzrok potresa u Crnoj Gori: 'Taj dodir izaziva vječnu mogućnost seizmičke aktivnosti'
'Grmljavina ispod kuće' / Pljušte reakcije na potres u Zagrebu. Neke je uplašio, a druge nasmijao: 'Osjetio se kao pad rejtinga HDZ-a'
'TUTNJAVA' / Potres uznemirio Zagrepčane, objavljena magnituda. Seizmolog Kuk: 'Bilo je slabijih potresića od jučer'
U ZAGREBU OPET TRESLO / Noć koja je vratila stare traume. Tomislav iz Markuševca: 'Još uvijek je strah u kostima'