POVRATAK KORIJENIMA / Iz Perua došla na studij u Dubrovnik. Hrvatska je oduševila, iznenadila je samo jedna stvar
TAJNE AYAHUASCE / Ispovijesti Hrvata koji su isprobali ilegalni čaj iz Perua: 'Jutro nakon ceremonije progovorila sam španjolski'
IZDANA I UPOZORENJA / Otišli na ceremoniju ozdravljenja, a nikada se nisu vratili: Ove opasnosti skriva ayahuasca
'KOMPLICIRAN ZAHVAT' / Beba progutala križić koji je zaglavio u jednjaku. Majka poručila: 'Ovo je dar, blagoslov, čudo'
OGLASILE SE VLASTI / Kaos u Peruu: Isprepadani ljudi prijavili invaziju izvanzemaljaca! U pomoć stigla vojska, došlo je i do pucnjave
IZGUBIO UGLED U OČIMA JAVNOSTI / Peruanski parlament odbio prijevremene izbore unatoč neredima i političkoj krizi
ESKALACIJA NEREDA U PERUU / Stotine turista zaglavilo u slavnom Machu Picchuu: 'Ja sam s djecom, za mene je to problem'
REDOM NASILNE SMRTI / Detaljna analiza otkrila jezive tajne: Svirepa ubojstva s 'teškim traumama kralježnice'... Što se to zbivalo u povijesti?
VRLO NEZGODAN GAF / Kakva zabuna peruanskog predsjednika: Pričao o Putinovom napadu na Ukrajinu pa mu 'pobjegla' riječ - Hrvatska
NALAZ IZ DREVNOG SVIJETA ANDA? / Misteriozna čunjasta lubanja s komadom metala podijelila znanstvenu zajednicu
NEODOLJIVA RAČICA / Mi ne nudimo velike riječi, mi nudimo fotografije kao dokaz! U svijet politike uskoro bi mogla ući čudesno lijepa žena