PRIČAO I O MESSIJU / Otac Laminea Yamala u suzama, evo što je poručio navijačima Reala: ‘Moj sin trpi...’
NEPODNOŠLJIVA BOL / Objava hrvatske glumice slama srca: 'Toliko puta sam molila krunicu, nisam niti znala...'
MUČNI DETALJI STRAVE / Silovao, osakatio i zvjerski ubio 13-godišnju kćer pa na televiziji glumio zabrinutog oca
ZA POŽELJETI / Stiže nam Dan očeva: Ova četiri znaka su najodaniji, njima su uvijek djeca na prvom mjestu
JE LI VAŠ MEĐU NJIMA? / Veliki zaštitnici, motivatori i emotivci: U ova četiri znaka rođeni su najbolji očevi
NESAVJESNO MU LIJEČILI SINA / Otac demolirao stomatološku ordinaciju pa se sam prijavio policiji: 'Doviđenja i prijatno'
NEGIRA SEKTU / Odvjetnik oca zakopanih beba: 'Šokiran je postupkom prema njemu i težinom kaznenih djela'
ZAVRŠIO U ZATVORU / Otac unajmio prostitutku za sina (13) pa mu nudio kokain: 'Htio sam ga razveseliti'
OSLOBOĐEN SVIH OPTUŽBI / Otac Barbare Matić satima čekao na policiji, a onda je stigla odluka o prijavi volonterke
NIJE ŽIVJELA KAKO SU HTJELI / Zbog časti! Afganistanski par ubio kćer u Njemačkoj: Djevojčicu (15) brutalno pretukli pa utopili
UŽAS KOD VARAŽDINA / Stižu prve snimke s mjesta zločina: Sin ubio oca, pa ozlijedio majku: 'Bili su dobri susjedi'
GUBI MU SE SVAKI TRAG / Što se dogodilo s ocem 3-godišnje djevojčice nikome nije jasno. Majka ga je posljednji put vidjela u nedjelju
PAPA/MAMA TEST / Jeste li spremni postati roditelj? Ako u ovom kvizu ne ostvarite najmanje 7/10, možda je bolje da pričekate
TUGA / Oglasio se otac malene Danke: 'Čekamo da nađu tijelo našeg malog anđela kojeg su monstrumi ubili'
OVA PREDIVNA FOTOGRAFIJA OBILAZI SVIJET / Tata je sina doveo na prvu košarkašku utakmicu ikad. Došao je direktno s posla, iz rudnika
FRCALE ISKRE I TEŠKE OPTUŽBE / Incident na meču najtalentiranije hrvatske tenisačice. Otac Petre Marčinko zakačio se s njezinom protivnicom
NEKOM TATA, A NEKOM TATICA / Prepričala je kako joj je otac poseksao najbolju prijateljicu, pa otkrila da nije to bio jedini bolan udarac
IMA VOJSKU FANOVA / Tip često koristi ženski WC i za to ima totalno nevino objašnjenje: 'Kad sam s njima, čak i piškim sjedeći'
STRAVIČNA PRIČA / Natjerao ga da si iskopa grob nakon što mu je pokazao snimku silovanja kćeri. No, u istrazi je došlo do obrata...
Nastavak priče / Herman Vukušić o ocu ubojici: 'Slijedi jedan opsežan proces psihijatarskog i psihologijskog vještačenja'
U PRATNJI POLICIJE / Otac koji je ubio svoje troje djece prebačen na daljnju obradu u psihijatrijsku bolnicu Vrapče: U krvi je imao više različitih tableta
KAD ŽIVOT PIŠE ROMANE / Otkrila je da joj otac potajno ljubuje s tetkom i povukla takav potez od kojeg će vam suze poteći
ŽEŠĆI PROVOKATOR / Jadna li im majka: Svaki puta pretrne kada upita dragog kako su djeca, je li kod kuće sve ok
KAKAV DRIBLING / Otac mališanu kazao da je s ljubavnicom, a on se odmah javio mami: To što joj je ispričao ući će u legendu
Projekt / Domagoj Jakopović Ribafish u RTL-u Danas: 'Presretan sam. Djeca se nakon predavanja dignu i pokupe otpad s plaže'
SVE ZA NJU / Što je ljubav ako nije gesta ovog oca? Satima je stajao uz kćer na kiši kako bi dobila priliku izboriti se za bolji život