NEUSPJEŠNI ZAHVATI / Izgled Meg Ryan na dodjeli Oscara izazvao lavinu komentara: 'Trebala je ostaviti svoje lice na miru'
IZNENAĐENJE NA OSCARIMA / Djevojka Adriena Brodyja prekinula šutnju: Progovorila o njegovom poljupcu s Halle Berry
KORKUT KOD MOJMIRE / Otkrio je li razočaran što nismo osvojili Oscara, a o poznatom glumcu: 'Apsolutno neprihvatljivo, degutantno'
HRVATSKI FILM ISPISAO POVIJEST / Slijepčević nakon Oscara: 'Ogladnjeli smo od sjedenja u publici. Nije zabavno u pet ujutro večerati'
NEDOPUSTIVO / Tko je kriv za neviđenu blamažu na Oscarima? Na ekranu se pojavilo tuđe ime: 'Oni su je baš ponizili'
VELIKA NOĆ / Presjek 97. dodjele Oscara: Suze, politika, zajedništvo, nezaboravne odjevne kombinacije, ali i neugodnosti
ŠTO NAS ČEKA? / Može li Marko Bošnjak ponoviti uspjeh Baby Lasagne na Eurosongu? Evo što nam je rekao
VELIKI TRENUTAK / Sjećate li ga se? Glumio u hitu 'Sam u kući' u sjeni slavnog brata, a sada je osvojio Oscara
NEMA ČEGA NEMA / Nominirani za Oscara dobit će goodie bag u vrijednosti 200.000 dolara: Evo što je u njemu
DIZAJNERSKI POTPISI / Nebojša Slijepčević stigao na crveni tepih: Doznajemo što su odjenule naše zvijezde
OSCARI 2025. / Oscara za najbolji film dobila 'Anora', najboljom glumicom proglašena Mikey Madison, a glumcem Adrien Brody
POVIJESNI USPJEH ZA HRVATSKI FILM / Od Cannesa do Oscara: 'Oni su već odlučeni, mi se samo dolazimo zabaviti'
JOŠ MALO / Hoćemo li dok ćete vjerojatno spavati, svjedočiti povijesnom uspjehu? 'Ako ga dobije, suze će mi krenut'
ČOVJEK KOJI NIJE MOGAO ŠUTJETI / Hoće li zlatni kipić stići u naše ruke? 'Potrudit ćemo se zabaviti kako god prošlo'
NAIZGLED NEPRAKTIČNI / Glumica nominirana za Oscara otkrila tajnu svojih dugih noktiju: Mnogi se pitaju kako s njima obavlja higijenu
KARLA SOFIA GASCON / Tko je transrodna glumica nominirana za Oscara? Supruga i kći ju podržale u promjeni spola
PONOS HRVATSKE KINEMATOGRAFIJE / Izjave za novinare ekipe filma 'Čovjek koji nije mogao šutjeti': 'Čestitam svima od srca'
POSEBAN TRENUTAK / Nebojša Slijepčević nominaciju za Oscara proslavio je na zanimljiv način: Evo gdje je bio
PODUŽA LISTA / Objavljene nominacije za Oscare u svim kategorijama: Ovo su svi potencijalni dobitnici
VELIKI USPJEH / Ovo je trenutak kada je hrvatski film Čovjek koji nije mogao šutjeti nominiran za Oscara
NOMINACIJA ZA OSCARA / Slijepčević o filmu: 'Njegova žrtva je razlog zašto bi htio da se ovaj film zapamti'
POVIJESNI USPJEH / Redatelj hrvatskog filma nominiranog za Oscara: 'Malo mi je to još uvijek nepojmljivo'
PRVI PUT IKADA / Dodjela Oscara 2025. na rubu je otkazivanja: Šefovi potajno planiraju velike promjene ceremonije
OGROMAN USPJEH / Svaka čast! Hrvatski film 'Čovjek koji nije mogao šutjeti' u top 15 kandidata za Oscara