NEZDRAVA DIJETA / Jeo jedan badem dnevno: Cillian Murphy ne želi otkriti koliko je smršavio za Oscara
TOP ILI FLOP? / Nenad Korkut o najboljem i najgorem s ovogodišnjih Oscara: 'Jedna glumica je bila razočaranje'
'PUNO DINAMIČNIJE' / Nenad Korkut u RTL Direktu prokomentirao Oscare: 'Svima se svidjela jedna stvar'
SVEGA OSIM IZNENAĐENJA / Dodjela Oscara: 'Oduzeti' Pacino, Stone u potrganoj haljini, Ken u elementu i političke poruke
DOMINIRAO SAMO JEDAN FILM / Od slavlja i suza preko golotinje i pjesme: Sve što trebate znati o 96. dodjeli Oscara
ZADOVOLJAN ODLUKAMA AKADEMIJE / Nenad Korkut komentirao Oscare: 'Da se mene pitalo, moj glas bi išao njoj'
'PRAVDA POBJEĐUJE' / Ukrajina slavi svoj prvi Oscar; redatelj: 'Da barem nikad nisam snimio ovaj film...'
LOŠA ŠALA? / John Cena razbjesnio gledatelje Oscara: 'Prodao je dušu; tko mu je dozvolio da bude gol?'
VRUĆE U HOLLYWOODU / Oscari dio političke kampanje? Trump se obrušio na Kimmela: 'Je li ikada postojao gori voditelj?'
Suptilna igra / Oskarovske haljine Margot Robbie, Americe Ferrere i Grete Gerwig imaju skriveno značenje?
NEZABORAVAN GOVOR / Robert Downey Jr. osvojio Oscar pa zahvalio 'užasnom djetinjstvu': Proživio je pakao
nezaboravna večer / Ovo su svi dobitnici Oscara: Pogledajte tko je osvojio kipić i najluđe trenutke dodjele
SVI SU ČEKALI OVAJ NASTUP / Ryan Gosling 'razvalio' pjesmom 'I'm Just Ken': Pridružio mu se i legendarni gitarist
WOW! / Ovo su najupečatljivija izdanja s crvenog tepiha 2024.: Zendaya i Anya Taylor-Joy pomele konkurenciju
Neki su se već 'proslavili' / Tek je počelo, ali neke će crveni tepih Oscara 2024. jako dobro zapamtiti
96. dodjela / 'Oppenheimeru' Oscar za najbolji film, najbolja glumica je Emma Stone, a glumac Cillian Murphy
TEŠKO ZA GLEDATI / Najbizarnije odjevne kombinacije s Oscara: Golotinja, kilometri tila i labud oko vrata
NEPRAVDE NA DODJELI / Možete li vjerovati? Ove zvijezde nikad nisu osvojile Oscar (a itekako su zaslužile)
NEZABORAVNI BLAMOVI / Najveći skandali na Oscarima: Zbog ovih situacija je cijelom svijetu bilo neugodno
KRIVE PROCJENE AKADEMIJE / Nevjerojatno i neoprostivo: Koga je sve Oscar nepravedno zaobišao i zašto?
NAJBOLJI OD NAJBOLJIH / Rekorderi na Oscarima: Walt Disney nominiran je čak 59 puta, a ovo je najstariji dobitnik
SLAVIMO DAN ŽENA / Žene koje su obilježile povijest Oscara: Katharine Hepburn nadmašila sve muške kolege
NAJMLAĐA DOBITNICA / 'Trauma, a ne trijumf': Osvojila je Oscar s 10 godina, otac joj je zato uništio život
MAESTRALNI 'PIJANIST' / Sve za Oscar: Prodao stan, ostavio curu, izgladnjivao se pa pao u strašnu depresiju
Prva crna dobitnica / Poniženje na Oscarima: Posjeli je za odvojeni stol, a na premijeru nije smjela doći
ČEKA SE NEDJELJA / Oscari 2024.: Po četvrti put dodjelu će voditi ista zvijezda, a ovo su sve nominacije
PRESTIŽNA NAGRADA / Sinatra pao u delirij nakon osvajanja Oscara: 'Pobjegao sam sa zabave u šetnju. Samo on i ja'
KAO SEOSKA ZABAVA / Danas je najprestižnija nagrada svijeta: Prvu dodjelu Oscara mediji su potpuno ignorirali