KONAČNO PROGOVORILA: / Slavna glumica otkrila pozadinu događaja s dodjele Oscara o kojem svi pričaju (a nije gaf)
ZASJENIO SVE HOLIVUDSKE FACE: / Nakon 20 godina u zatvoru, pojavio se na crvenom tepihu i postao glavna zvijezda
TRUMP LIKUJE NAKON GAFA NA OSCARIMA: / 'Toliko su se usredotočili na politiku da su na kraju izgubili kontrolu'
LEONARDO DICAPRIO JE KRIV ZA SINOĆNJU KATASTROFU? / Evo zašto svi misle da je on odgovoran za gaf na Oscarima
Magazin / Dodjela Oscara nije samo parada najljepših toaleta: Ove 4 haljine prenijele su važnu poruku
'DA SE TO BAREM DOGODILO NA IZBORIMA': / Slavni glumac poručio Donaldu Trumpu ono što misli i većina Amerikanaca
Zvijezde / SORRY, RYAN GOSLING: Kad je u pitanju najzgodniji frajer na Oscarima, nisi imao šanse pored ovog ljepotana
5 TRENUTAKA S OSCARA KOJI VRAĆAJU NADU U SVIJET: / U svijetu holivudskog blještavila pokazali što je zaista bitno
Zvijezde / (NAJ)SEKSI STRANA OSCARA: Ove slavne ljepotice svojom su pojavom dodjelu nagrada bacile u drugi plan
Zvijezde / OVAKO BI LJUBAV TREBALA IZGLEDATI: John Legend i Chrissy Teigen još su jednom dokazali da su najbolji holivudski par
'MOLIM VAS, NEKA NETKO POKAŽE NICOLE KIDMAN KAKO SE PLJEŠĆE!': / Glumica postala glavna sprdnja na internetu
'ZATO SAM VAS TAKO DUGO GLEDAO': / Najveći tragičar večeri objasnio kako je došlo do katastrofalnog gafa
SLAVNI KOMIČAR SPUSTIO TRUMPU I 'UBIO' INTERNET: / 'Hej, Donalde, jesi li budan? Pozdravlja te Meryl Streep'
OSCARI 2017.: / Kakav gaf! Zabunom proglasili 'La La Land' najboljim filmom - Oscara ipak dobio 'Moonlight'
Magazin / Evo koji vam film, koji je ove godine zaradio nominaciju za Oscara, najbolje odgovara prema horoskopu
DRUGA STRANA OSCARA: / U Hollywood stižu autobusi elitnih prostitutki koje na uglednoj klijenteli zarade i do 350 tisuća kuna
TENISAČI NA FILMSKOM PLATNU: / Čilić bi volio da ga glumi Gerard Butler, a Karlovićev odgovor je urnebesan!
EVO TKO JE SLAVNI VODITELJ OSCARA: / 'Vodit ću dodjelu i seksao sam se. Za oboje sam mislio da se nikada neće ostvariti!'
KRATKO I JASNO: / ''Arrival' je sranje, 'La La Land' treba što prije zaboraviti, a Meryl Streep je poput klauna'
OSCARI 2017 SU PRED VRATIMA: / Zašto je 'Spotlight' pomeo konkurenciju 2016. i koji bi ga film mogao naslijediti?