ŽUSTRA RASPRAVA / Slavni Srbin opleo po Onani: 'Ako ste jedan od najgorih vratara u povijesti Man Uniteda...'
ZASMETALO MU / Srpski veznjak komentarom zapalio društvene mreže: 'Grci, bivša braćo, ovo vam nećemo oprostiti'
'TO ME RAZLJUTILO' / Legenda Manchester Uniteda očitala lekciju bivšem srpskom reprezentativcu: 'To je najveća izdaja i neoprostivo je'
OTVORIO DUŠU / Legendarni Srbin bez dlake na jeziku: 'Djeco, nemojte ići u Zvezdu i Partizan! Sve što uče je pogrešno'
PUKLA LJUBAV / Mourinho bijesan na nekadašnjeg najdražeg Srbina: 'On je taj koji treba nešto reći, izdao nas je'
OVO ĆE ODJEKNUTI / Srpska legenda zagrmjela; 'Srbija nije na nivou Hrvatske i ne mogu se usporediti. Modrić je najbolji na svijetu, a od koga smo to mi bolji?!'
ŠTO JE NJIH SPOPALO / Ništa O Sole Mio, Rimom je odzvanjala Dara Bubamara: Igrači Rome su uz cajku izlazili na teren, razlog je nevjerojatan
KRV NIJE VODA / Očevi im prekrasno kombinirali za pogodak pa se i oni okušali: Sinovi Cristiana i Matića rekreirali pogodak protiv Chelseaja
VATRENI O BOLNOM PORAZU / Pašalić otkrio zanimljiv detalj s Old Trafforda: 'Pozdravio sam se s njim prije i poslije utakmice. Jako mi je pomogao...'
HIT OBJAVA SLAVNOG SRBINA / Njegov komentar na Ronaldov povratak u Manchester United nasmijao sve do suza