ČISTI HEDONIZAM / Bivša Feminnemka živi u raskoši: Ljubi bivšeg Dinamovca, uživa u Dubaiju i izgleda neprepoznatljivo
NOĆ ZA PAMĆENJE / Neda Parmać prokomentirala nam je hit video: 'Nakon svake svadbe sam na traumatologiji'
'ne da mi se na dijetu' / Neda Parmać objavila fotografiju u uskoj haljini pa fanovima postavila zanimljivo pitanje: 'Možemo li normalizirati...?'
FOTKE IZ NAFTALINA / Znate li što se događa na ovim snimkama? Žanamari, Ivana Kindl, Sandi, Neno Belan, Nižetić... Svi su oni odradili ovu ceremoniju
'OD MALENA OVO SLUŠAM...' / Neda Parmać otvorila dušu: 'Nadam se da ovo nećete krivo shvatiti, ali upravo me muž slikao mobitelom...'
SRETNO! / Neda Parmać zagolicala maštu zavodljivim pozama u bikiniju i otkrila novu životnu odluku: 'Došlo je vrijeme da kažem zbogom...'
I SAMA JE ISKUSILA EUROSONG / Neda Parmać o dečkima iz Leta 3: 'Oni rade na tome da se promoviraju kao luđaci, što i jesu'
'NAJZAČARANIJI KRUG KOJI POSTOJI' / Neda Parmać otkrila da se borila s depresijom: 'Već s 19 sam bila na Xanaxu i Zoloftu, no nema te tablete...'
'UMRLA SAM...' / Neda Parmać opisala horor koji nijedna majka ne bi smjela doživjeti: 'Rekla sam joj - tamo ćemo plakati da nas nitko ne vidi'
FATALNE BILE I OSTALE / Ovako su prije 16 godina izgledale Feminnemke: Sudeći po fotkama, ova promjena kod dama je i više nego vidljiva
KAKAV VREMEPLOV! / Tina Katanić je imala 23 godine kada je titulu Kraljice Zagreba predala Ivoni Bajde, a na ceremoniji je pjevala Nives Celzijus
BEACH BODY LEVEL PRO / Neda Parmać se pohvalila nikad utegnutijom figurom: 'Nakon godine treninga, dijeta i uvlačenja trbuha...'
'PROJEKT IZ LJUBAVI' / Neda Parmać otkrila hoće li nastupati s drugim bendom nakon povratka Feminema: 'Mi smo Sisters, a obitelj se ne napušta'
NOVO RUHO STAROG HITA / Neda Parmać po drugi put navukla vjenčani prsten: Pjevačica i Robert Mareković rasturili u intrigantnom duetu
CIGANOVIĆ KRITIKAMA 'UNAKAZIO' INDIRU / 'Ova haljina izgleda užasno jeftino, a ona kao da nema vrat. I što joj je s kosom? Kao da nosi tupe'
KRALJICA / Naša pjevačica ispod fotke u gaćicama očitala bukvicu: 'Ako te malo oklepi, to je jer si zaslužila'