TJEDNIMA MUK / Prvo oglašavanje Momčila Otaševića nakon optužbi za prisluškivanje bivše supruge Jelene Perčin
PRONAĐENO 10.000 SNIMKI / Momčilo Otašević prisluškivao Jelenu Perčin: Ona ga prijavila pa povukla tužbu
PROCURIO VIDEO IZ KLUBA / Ante Gelo i Jelena Perčin snimljeni zajedničkom društvu, a sve je završilo na storyju popularnog mladog glumca
NAKON SKORO GODINU DANA / Momčilo Otašević progovorio o razvodu od Jelene Perčin: 'Mislio sam da je smak svijeta, teško je...'
KULOARI BRUJE / Poznati glazbenik zaruke je raskinuo prije samo tri mjeseca, a sad je viđen s Jelenom Perčin: 'Zajedno su već neko vrijeme'
'VEĆINA SE IZNENADILA' / Jelena Perčin nakon Momčila Otaševića našla novu ljubav? Viđena je s Antom Gelom: 'Povukli su se u stražnji dio kluba'
TKO BI REKAO? / Iako je izgradila luksuznu vilu, Neda Ukraden dužna je državi, a ništa bolji nije ni Momčilo Otašević: Cifre na listi srama su paprene
RIJETKO PRIČA O PRIVATNOM ŽIVOTU / Momčilo Otašević konačno otkrio svoj ljubavni status, a priznao je i kakav je roditelj: 'Slovim za strogog oca'
'GROZNO RAZDOBLJE' / Jelena Perčin progovorila o razvodu i otkrila u kakvom je odnosu s Momčilom: 'Neka kamenja ostaju zauvijek'
S 87 PAO NA 77 / Glumac Momčilo Otašević nije mogao jesti zbog boli: 'Smršavio sam 10 kilograma. Veliki sam emotivac'
ŠOKIRAO POJAVOM / Nakon vijesti o razvodu od Jelene Perčin, Momčilo Otašević se odlučio na drastičnu promjenu imidža
GLASINE SE NE STIŠAVAJU / Prelijepa Ana Uršula otvorila dušu o svom odnosu s Momčilom: 'Prvo sam se smijala, a onda je uslijedila tuga...'
'MUKE PO PONEDJELJKU' / Ljepotica koju povezuju s Momčilom Otaševićem vratila se u realnost i opalila selfie koji govori tisuću riječi
PREKINULA ŠUTNJU / Ljepotica koju povezuju s Momčilom Otaševićem: 'Ja sam kriva za njegov razvod od Jelene? E, pa vrijeme je da se čuje istina'
PRVI JAVNI ISTUP OD RAZVODA / Momčilo Otašević slomio se pred kamerama: Izrekao emotivne riječi i gorko zaplakao, snimku je bolno i gledati
OPA, ŠTO SAD OVO ZNAČI? / Nakon šuškanja da je razorila brak Jelene i Momčila: Oglasila se fatalna Ana Uršula i poslala intrigantnu poruku!
ISCURILI BOMBA DETALJI / Braku Jelene Perčin i Momčila Otaševića presudila fatalna splitska glumica? 'Zaiskrilo je na snimanju serije...'
MOMINA CRNA DRAGA / Otašević je uvijek bio slab na ljepotice: Prije Jelene Perčin ljubio je ovu bombu, a zanimljive su bile njegove izjave o toj vezi
KAKO JE SVE POČELO / Jelena i Momčilo šokirali su viješću o razvodu, no šuškanja su krenula još nakon ovih izjava: 'Propuštam puno toga...'
GLUMAC SE PREPOLOVIO! / Goran Navojec iznenadio nikad mršavijim izgledom: Pozirao je solo, dok se njegova draga zabavljala s ostatkom ekipe
GLAMUR U DUBROVNIKU / Zrinka Cvitešić, Ecija Ojdanić i Valentina Walme zakucale odvažnim izdanjima, bračni par Otašević s razlogom krao poglede
ČARI RODITELJSTVA / Nakon rijetke fotke s poznatom suprugom, Momčilo Otašević opet pogodio u sridu: 'Kume, da nećemo na kafu?'
FATALNA LJUBAV / Momčilo Otašević otkrio kako se na setu zaljubio u 10 godina mlađu Jelenu Perčin: 'Da mi je netko rekao, ne bih vjerovao'