POVIJESNI DRAGULJI / MiG 21 BIS i helikopter Mi-24 stigli na povijesnu lokaciju gdje će biti izloženi
UŠAO U HRVATSKI ZRAČNI PROSTOR / MORH-ov MiG-21 presreo civilni zrakoplov kod Bjelovara: Nije se javljao na radio vezu
DRAMATIČNE FOTOGRAFIJE / Pogledajte što je ostalo od srušenog MiG-a, gasilo ga je čak 30-ak vatrogasaca
LETIO IZ GRČKE PREMA SLOVENIJI / Dva MiG-a presrela civilni avion na jugu Hrvatske koji je ušao u hrvatski zračni prostor: Nisu mogli uspostaviti vezu
PORUKA NAKON KRITIKE / MORH o nepozivanju Selaka na obljetnicu preleta: 'Nitko time ne umanjuje njegove zasluge i značaj'
'LAŽU KAO I INAČE' / Legendardni pilot Selak optužio MORH za laži nakon što ga nisu pozvali na obljetnicu: 'Bilo bi me sramota...'
INCIDENT U RUMUNJSKOJ / Helikopter krenuo u potragu za nestalim MIG-om, pa na kraju nesretno završili: U padu poginulo pet vojnika
JE LI ZBOG OVOGA PAO SRPSKI / MiG-21? Preletio rodno selo kako bi pozdravio mještane, a onda ga prisebnom reakcijom spasio od uništenja
JAVIO SE I ZAPOVJEDNIK HRVATSKOG RATNOG ZRAKOPLOVSTVA: / Evo što on kaže, zašto MiG-ovi ne lete noću. Zapravo je dosta tužno
polemika o mig-ovima / Selak poručuje ministru: 'Dajte mi MIG i ja ću letjeti noću. I za to obučiti i pilote'. Iz HRZ-a odgovaraju: 'Avioni za to nisu tehnički ispravni!'
JEDAN OD NAŠIH NAJISKUSNIJIH PILOTA OŠTRO UZVRATIO MORHU: / Potpuno su ga izbacili iz takta, objavio i slike kao dokaz
MORH REAGIRAO NA TVRDNJU JEDNOG OD NAJISKUSNIJIH HRVATSKIH PILOTA: / 'Ne, MIG-ovi nisu opremljeni za to'
DRAMA IZNAD SPLITA: / Hrvatski borbeni avion presreo ukrajinski putnički zrakoplov. Razlog je - kriva frekvencija?!
LEGENDARNI AVION OBIŠLO VIŠE OD 110.000 POSJETITELJA: / Svi žele vidjeti Perešinov Mig-21 ispred MORH-a
Obišlo ga 50 000 ljudi / Izložen ispred ministarstva: Pogledajte kako izgleda legendarni Perešinov MIG 21
Vijesti / Na 'Povratku pobjednika' i Gotovina. Emotivan govor Perešinove kćeri: 'I danas je Rudi s neba pomogao...'
'POVRATAK POBJEDNIKA': / Ispred MORH-a izložen Perešinov MiG, došli Plenković, Krstičević i Gotovina; 'Zapovijed je izvršena'
LEGENDARNI PEREŠINOV MIG-21 JE ISPRED MINISTARSTVA OBRANE: / Supruga: 'Žao mi je što Rudi nije tu da ovo sve doživi'
LEGENDARNI PEREŠINOV MIG 21 NAKON INTENZIVNIH PREGOVORA VRAĆEN U HRVATSKU! / 'Vratio se simbol junaštva'
Vijesti / LEGENDARNI PEREŠINOV MIG 21 VRAĆEN JE U HRVATSKU: Stigao je u zagrebačku vojnu bazu Marko Živković na Plesu
suradnja dviju država / Američki avioni F-16 prvi put na Plesu: Do zrakoplovne baze dopratila ih dva MiG-a
JUNAČKI PRIZOR KOJI JE ISPISAO HRVATSKU POVIJEST: / Znate li što se dogodilo na današnji dan prije 27 godina?
U ORGANIZACIJI MORH-A / Zajednički let izraleskog i hrvatskog pilota: 'Na Oluju ćemo svijetu poslati jasnu poruku'
ZAJEDNIČKI TRENING HRVATSKOG I BRITANSKOG ZRAKOPLOVSTVA: / RAF-ovi Typhooni i MiG-ovi HV-a skupa će letjeti
OVAJ TJEDAN OČEKUJTE PROBIJANJE ZVUČNOG ZIDA: / MIG-ovi će letjeti iznad središnje i istočne Hrvatske
ISKUSNI PILOT I UMIROVLJENI BRIGADIR HV-a: / 'Odabir izraelskih aviona nije bio pametan, problemi nas tek čekaju'
ČIME ĆE HRVATSKA NADZIRATI NEBO DO DOLASKA F-16 IZ IZRAELA: / MiG-ovi su u katastrofalnom stanju, trebat ćemo unajmiti avione?
VOJNI ANALITIČAR O ZABORAVLJENIM AVIONIMA: / U Zagrebu i Beogradu još uvijek je 'zarobljeno' Saddamovih 18 MiG-ova
planirane zadaće / Ovoga tjedna redovite letačke aktivnosti zrakoplova MIG-21: može se očekivati probijanje zvučnog zida
NAJVEĆA AFERA HV-a: / USKOK digao optužnicu zbog remonta MiG-ova, zapovjednik tražio mito od 50.000 eura!
redovne letačke aktivnosti / Moguće probijanje zvučnog zida i detonacije: bez panike, to su samo MIG-ovi
KAKO JE BOJNIK ČOVIĆ TRAŽIO MITO ZA REMONT MIG-ova: / 'Malo još poguraj ponudu, mi ćemo je podržati iako ima rizičnosti'
skandal hrvatske vojske / USKOK u suradnji s vojnom policijom i PNUSKOK-om istražuje nabavu i remont MiG-ova
zračni prostor je siguran / Ministarstvo obrane provjerava remont MiG-ova: 'Postoje ozbiljne naznake o zabrinjavajućim radnjama'